Charles și Camilla complotau să o facă pe Lady Di să pară o „isterică nebună”

camilla-charles.png

Charles și Camilla au complotat împotriva Dianei
foto: arhivă

Toată lumea știe de episoadele haotice din timpul căsătoriei Prințului Charles cu Prințesa Diana, dar și de iubirea profundă a prințului pe care i-a purtat-o tot timpul Camillei, cea care a dus la ruperea căsătoriei cu Lady Di, dar puțini știu despre luptele pentru imagine care s-au purtat după divorț și cum plănuia Camilla să se facă plăcută publicului.

După ce căsătoria s-a încheiat, Lady Di s-a folosit de ficare armă din arsenalul ei pentru a o înfunda pe amanta lui Charles, o femeie casnică din Wiltshire, dar care făcea parte din clasa superioară a societății. S-a folosit de toate contactele din media pentru a-i strica imaginea, ba chiar a apărut la TV cu ochii înlăcrimați pentru a-l acuza pe Charles de adulter și pe Camilla Parker de amantlâc.

Cum a reacționat Camilla în fața acestui obstacol? A plecat capul, având grijă să nu mai apară în public. Cu toate că aparent s-a retras, pregătea un plan pentru a o contraataca pe rivala sa. Prietenii ei era singurii care nu s-au îndoit o clipă de sentimentele și ura pe care Camilla o avea față de Diana.

Iată ce a fost în stare Camilla să facă!

Loading...