Chandler din „Friends”, de nerecunoscut! Anii de fumat l-au schimbat

chandler_main.jpg

chandler friends matthew perry
Chandler din „Friends” nu mai arată așa
Foto: Getty

Matthew Perry (46 de ani), cunoscut mai ales pentru carismaticul personaj Chandler din „Friends” („Prietenii tăi”), a ajuns de nerecunoscut. Actorul a luat câteva kilograme în plus, a albit și a îmbătrânit destul de tare. El a fost surprins recent de paparazzii, pe o stradă din Londra, fumând de zor și arătând destul schimbat, față de imaginea cu care eram obișnuiți.

Matthew Perry se află în Londra, Marea Britanie, unde se pregătește de premiera piesei „The End Of Longing”, o comedie neagră scrisă chiar de el, care va fi lansată în februarie, la Playhouse Theatre. Actorul a fost nevoit să rateze reuniunea „Friends”, organizată în onoarea regizorului James Burrows, weekendul trecut, deși colegii săi, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox, Jennifer Aniston, au luat parte la eveniment, potrivit Radar Online.

matthew_2001.jpg

chandler friends matthew perry
Așa arăta Matthew Perry în anul 2001
Foto: Getty

 

Matthew va pregăti, cel mai probabil, un videoclip filmat în onoarea regizorului James Burrows, dar această reuniune a actorilor din „Friends” nu a fost ceea așteptau fanii din întreaga lume. 

chandler.jpg

chandler friends matthew perry
Matthew Perry, surprins de paparazzii ieșind dintr-un spital londonez
Foto: Splashnews

 

„Friends” a fost un serial îndrăgit de multe generații. A devenit rapid un clasic, iar actorii care avut parte de o carieră de succes după lansarea show-ului. Au rămas prieteni și în spatele camerelor de filmat, dar nu se mai întâlnesc la fel de des. Matthew Perry, ajuns la 46 de ani, pare de nerecunoscut, față de înfățișarea pe care o avea acum 12 ani, atunci când serialul „Friends” și-a luat rămas bun de la milioanele de fani. 

chandler_2.jpg

chandler friends matthew perry
Matthew este un fumător înrăit
Foto: Splashnews

 

Loading...

Citește și

  • friends serial fani episod special reuniune

    Matthew Perry, interpretul personajului Chandler din serialul de televiziune "Prietenii tăi", a anunţat că nu va putea participa la înregistrarea episodului special, programată de NBC pentru luna februarie. Actorul şi-a motivat absenţa explicând că are repetiţii pentru un spectacol de teatru.

  • Veşti bune pentru fanii serialului „Prietenii Tăi”! Îndrăgitul show va reveni cu un episod special de două ore. Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Chandler şi Ross se vor reuni pentru un omagiu adus regizorului de televiziune James Burrows.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1