Celine Dion şi-a îngropat soţul, urmează fratele

25kuyky.jpg

Cântăreaţa de 47 de ani l-a condus pe ultimul drum pe Rene Angelil şi marţi îşi va lua adio de la Daniel Dion

Mii de oameni s-au strâns vineri (22 ianuarie) în faţa bisericii baptiste Notre-Dame din Montreal (Canada), unde a fost depus trupul neînsufleţit al lui Rene Angelil, soţul lui Celine Dion. Văduva de 47 de ani a încercat să fie tare, dar emoţia a sfâşiat-o.

În 1994, la biserica Notre-Dame, Celine Dion şi Rene Angelil îşi jurau credinţă veşnică. Patru ani mai târziu, managerul cântăreţei afla că suferă de cancer la gât. La 14 ianuarie 2016, el s-a stins din viaţă, înconjurat de cei dragi, în casa din Las Vegas. Guvernul canadian, condus de Justin Trudeau, a insistat ca managerul răpus de cancer la 73 de ani să aibă parte de funeralii speciale, însă Celine s-a opus.

Soţul ei îşi pregătise înmormântarea încă de când trăia, organizând funeraliile în cele mai mici detalii. Inclusiv drepturile de televizare ale procesiunii funebre au fost negociate şi parafate de el din timp. Şi asta pentru că voia să se asigure că urmaşii lui nu vor duce lipsă de nimic după ce el nu va mai fi.

Rene şi Celine aveau o avere comună de aproape un miliard de dolari. Fiul cel mare al celor doi, Rene-Charles (14 ani), a fost tot timpul alături de mama lui. Gemenii Eddy şi Nelson, veniţi pe lume în octombrie 2010, au stat acasă cu bonele.

După înmormântare, Celine s-a dus la căpătâiul fratelui ei. Daniel Dion s-a stins din viaţă la 16 ianua­rie, răpus şi el de cancer. Funeraliile lui vor avea loc marţi. Toată lumea vorbeşte de un blestem crunt care ar fi lovit-o pe cea care a cunoscut gloria cu melodia filmului „Titanic”.

loading...

Citește și

  • Celine Dion (47 de ani) a partipat joi (21 ianuarie) la priveghiul soţului său, Rene Angelil, care a murit pe 14 ianuarie, la vârsta de 73 de ani. Cu faţa acoperită de un văl negru şi cu părul prins, artista a apărut plânsă toată la căpătâiul lui Angelil.

  • celine dion rene angelil

    Ultimul gest al lui René Angélil față de soția sa, care i-a fost alături până în ultimele clipe, este de o delicatețe emoționantă. Soțul lui Céline Dion s-a ocupat de toate detaliile propriilor funeralii cu câteva zile înainte să moară, astfel încât soția sa să nu poarte și această povară după moartea sa.

  • celin dion sot rene angelil

    Soțul lui Céline Dion a pierdut lupta cu cancerul, joi dimineață (14 ianuarie). Artista și René Angélil au avut parte de un mariaj ca-n filme, care a durat mai mult de două decenii. Prima lor întâlnire a avut loc pe când cântăreața avea doar 12 ani, atunci când managerul René, care avea 38 de ani, a surprins-o cântând și a fost impresionat de vocea ei.

  • Fratele lui Celine Dion (47 de anI) a murit sâmbătă (16 ianuarie), la doar două zile după ce soţul ei a trecut în nefiinţă. Daniel Dion a fost răpus tot de cancer, boală care l-a ucis şi pe Rene Angelil.

  • Soţul lui Celine Dion (47 de ani) a murit joi (14 ianuarie), după o grea luptă cu cancerul. Ultimele clipe ale lui Rene Angelil au fost grele şi pline de emoţie, aşa cum a povestit chiar cântăreaţa.

  • Celine Dion şi soţul ei, Rene Angelil, care a murit joi (14 ianurie) au avut o relaţie frumoasă, în ciuda problemelor de sănătate ale fostul impresar. Căsătoriţi 21 de ani, cei doi au sfidat gurile rele care nu le-au dat şanse, mai ales că între ei a existat o diferenţă de vârstă de 26 de ani.