Celine Dion, împietrită de durere la priveghiul fratelui

celine-dion-priveghi-splash.jpg

Celine Dion a participat la priveghiul fratelui său
foto: Splash

Celine Dion şi-a înmormântat soţul, pe Rene Angelil, vineri (22 ianuarie), la Biserica Notre Dame din Montreal, Canada. Acum, artista urmează să îşi ia rămas bun şi de la fratele ei, Daniel, după ce a fost şi el răpus de cancer, la 16 ianuarie.

La doar zi după ce şi-a înmormântat soţul, pe Renee Angelil, Celine Dion a participat, alături de familie, la privegiul fratelui său, Daniel Dion, care a murit la două zile după soţul ei, tot din cauza cancerului, potrivit Daily Mail.

Sâmbătă (23 ianuarie), solista a fost surprinsă de paparazzi în timp ce mergea, împreună cu mama şi sora sa, la salonul Charles Rajotte, care se află într-o suburbie din Canada. Acolo se află sicriul fratelui său.

Zoom
foto: Splash

Celine a purtat o rochie gri şi un palton negru. Se pare că cei trei băieţi ai săi nu au mers cu mama sa la priveghiul unchiului. Daniel Dion, 59 de ani, avea cancer la creier, limbă şi gât. A murit pe 16 ianuarie, la spitalul din Montreal.

Celine Dion, îndurerată lângă sicriul soţului

Zoom
Fiul cel mare al artistei, Rene Charles, a fost alături de mama sa tot timpul
foto: Global News

Soţul lui Celine Dion (47 de ani) a murit joi (14 ianuarie), după o grea luptă cu cancerul. Ultimele clipe ale lui Rene Angelil au fost grele şi pline de emoţie, aşa cum a povestit chiar cântăreaţa. Diagnosticat cu cancer la gât în 1999, Rene Angelil s-a luptat 16 ani pentru viaţa lui, iar în fiecare clipă Celine Dion a fost alături de soţul ei.

Îndurerată, Celine Dion şi-a luat la revedere de la soţul mult iubit, vineri (22 ianuarie), alături de familie, prieteni şi fani care au venit să îşi exprime regretul pentru moartea lui Angelil. Cu faţa acoperită de un văl negru şi cu părul prins, artista a apărut plânsă toată la căpătâiul soţului ei.

loading...

Citește și

  • Mii de oameni s-au strâns vineri (22 ianuarie) în faţa bisericii baptiste Notre-Dame din Montreal (Canada), unde a fost depus trupul neînsufleţit al lui Rene Angelil, soţul lui Celine Dion. Văduva de 47 de ani a încercat să fie tare, dar emoţia a sfâşiat-o.

  • Celine Dion (47 de ani) a partipat joi (21 ianuarie) la priveghiul soţului său, Rene Angelil, care a murit pe 14 ianuarie, la vârsta de 73 de ani. Cu faţa acoperită de un văl negru şi cu părul prins, artista a apărut plânsă toată la căpătâiul lui Angelil.

  • celine dion rene angelil

    Ultimul gest al lui René Angélil față de soția sa, care i-a fost alături până în ultimele clipe, este de o delicatețe emoționantă. Soțul lui Céline Dion s-a ocupat de toate detaliile propriilor funeralii cu câteva zile înainte să moară, astfel încât soția sa să nu poarte și această povară după moartea sa.

  • celine dion rene angelil

    Luna ianuarie a fost una neagră pentru Céline Dion (47 de ani). Artista a pierdut doi oameni dragi în doar o săptămână. Pe 14 ianuarie, soțul ei, René Angélil a pierdut lupta cu cancerlul, la vârsta de 73 de ani. La doar două zile, pe 16 ianuarie, fratele artistei , Daniel Dion, a murit din aceeași cauză, la vârsta de 59 de ani. Miercuri (20 ianuarie), Céline Dion a fost văzută pentru prima oară în public după trecere în neființă a celor doi.