Céline Dion îşi povesteşte calvarul după ce soţul ei s-a îmbolnăvit din nou

Celine Dion.jpg

Celine Dion
Celine Dion a primit în acest an 33,5 milioane de dolari
Foto: WENN

Intervievată de revista „Paris Match”, Céline Dion a povestit despre infernul pe care l-a trăit în ultimele luni. Nenorocirile au început după ce cancerul soţului ei, René Angelil, a recidivat la 15 ani de când l-a învins prima oară.

În decembrie anul trecut, René Angelil (72 de ani) a fost diagnosticat de medici cu o tumoare canceroasă la gât. Era de fapt o recidivă a cancerului de care a fost operat în urmă cu 15 ani. Soţul cântăreţei Céline Dion (46 de ani) a fost internat în spital, de Crăciun, iar ea a trebuit să pregătească singură sărbătorile pentru cei trei copii ai lor, René-Charles, de 13 ani, şi gemenii Eddy şi Nelson, în vârstă de trei ani.

„Am făcut prăjituri, am ambalat cadourile, am împodobit bradul”, spune cântăreaţa. În acelaşi timp, vedeta a trebuit să-şi continue spectacolele în Las Vegas. Nu ar fi conceput să abandoneze cariera. “Aş muri, dacă aş face asta”, afirmă ea.

Şi mai grav este că trebuie să facă faţă şi crizei de adolescenţă a băiatului cel mare, René-Charles, a mai dezvăluit Céline. „Au fost fricţiuni şi a trebuit să strâng şurubul”, a spus cântăreaţa cu tristeţe.

René Angelil şi Céline Dion sunt căsătoriţi din 1994.

 

 

loading...

Citește și

  • Cântăreaţa în vârstă de 41 de ani îşi doreşte un al doilea copil, însă eforturile de implantare a embrionilor în uterul ei au eşuat de patru ori. Rene-Charles, primul copil al lui Celine Dion, care acum are nouă ani, a fost conceput tot în urma fertilizării in vitro.