Cele mai frumoase femei din lume au pozat pentru Calendarul Pirelli 2017

jessica_chastain.jpg

jessica chastain, calendar pirelli 2017
Jessica Chastain pentru calendarul Pirelli 2017
foto: Arhiva personală

Înainte ca cele mai frumoase şi cunoscute femei din lume să se machieze pentru calendarul Pirelli, fotograful german Peter Linbergh le-a imortalizat în frumuseţea lor naturală şi nu a retuşat nicio fotografie.

Setul de fotografii intitulat „Emotional” este alcătuit dintr-o serie de fotografii alb-negre pentru Calendarul Pirelli 2017, care continuă tradiţia de anul trecut, celebrând „femeia dincolo de glossy”. 

„Am vrut să scot în evidenţă nu atât perfecţiunea lor, cât sentimentele şi emoţiile pe care le redau. Ediţia pentru calendar se numeşte „Emotional”, pentru că am vrut să captez acea naturaleţe şi emoţie care le stăpâneşte pe aceste femei”, a precizat Peter Lindbergh. Sesiunea foto a avut loc în Londra, New York, Berlin, Los Angeles şi pe o plajă din Franţa. Cele 14 protagonistele ale calendarului sunt femei cunoscute şi apreciate în întreaga lume: Hellen Mirren (71 de ani), Julianne Moore (55 de ani), Charlotte Rampiling (70 ani), Robin Wright (50 de ani), Nikole Kidman (49 de ani), Penélope Cruz (42 de ani), Kate Winslet (41 de ani), Jessica Chastain (39 de ani), Zhang Ziyi (37 de ani), Lupita Nyong'o (33 de ani), Rooney Mara (31 de ani), Léa Seydoux (31 de ani) şi Alicia Vikander (28 de ani).

nikole_kidman_pirelli.jpg

nikole kidman, calendarul pirelli 2017
Nikole Kidman pentru calendarul Pirelli 2017
foto: Arhiva personală

julianne_moore.jpg

julianne moore, calendar pirelli 2017
Julianne Moore pentru calendarul Pirelli 2017
foto: Arhiva personală

penelope_cruz.jpg

penelope cruz, calendar pirelli 2017
Penelope Cruz pentru calendarul Pirelli 2017
foto: Arhiva personală

 

 

Loading...

Citește și

  • calendar pirelli 2017

    Calendarul Pirelli surprinde din nou, după ce, pentru anul 2016, fotografa Annie Leibovitz a ales 12 femei de succes, departe de idealul în costum de baie promovat la scară largă. De data aceasta, protagonistele sunt actrițe cu vârste între 27 și 71 de ani, fotografiate de Peter Lindbergh, un adept al frumuseții naturale, neretușate în Photoshop.

  • Faimosul proiect al celor de la Pirelli este celebru pentru portretele celor mai frumoase femei surprinse de cei mai buni fotografi din lume. Ediţia 2014 aniversează jumătate de secol de existenţă, cu un pictorial incredibil, din anul 1986: fără nuduri sexy, însă un număr special, fotografiat de legendarul Helmut Newton.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1