Cel mai bombat și tonifiat posterior de pe Instagram. Pozele sale sunt așteptate zilnic

jen.jpg

jen
Tânăra cu cel mai bombat și tonifiat posterior
instagram

Cele mai reușie ”belfie-uri” (selfie-uri de la spate) îi revin unei brunete focoase. 11 milioane de oameni îi așteaptă pozele cu sufletul la gură, poze de la spate, în care își etalează cu nonșalanță posteriorul ultra bombat și tonifiat.

Jen Selter (23 de ani) se bucură de multă faimă în rândul internauților. Ceea ce a transformat-o într-o adevărată celebritate, cu peste 11 milioane de urmăritori pe Instagram, este posteriorul ei ultra bombat și bine lucrat la sala de fitness. Se spune desprea ea că are cele mai reușite belfie-uri cu care încinge internetul.

jenZoom
Milioane de oameni îi așteaptă pozele
instagram

 

Conștientă de atuul său și de faptul că acesta ”prinde la public”, tânăra publică mereu poze extrem de provocatoare și incitante cu fundul său demn de admirat și invidiat.

jenZoom
Jen este o adevărată celebritate pe Instagram
instagram

 

O adevărată senzație pe rețelele de socializare, Jen inspiră și ambiționează milioane de femei cu rutina ei de fitness. Chiar și așa, tot bărbații sunt cei care rămân fascinați de pozele pe care publică zilnic.

jenZoom
Tânăra face senzație cu posteriorul său
instagram

 

"Mi se pare interesant și distractiv să poți publica o imagine și să primești feedback în timp real. M-am interesat ce persoane sunt cool și pe cine trebuie să urmăresc- de la bloggeri de fashion până la celebrități. Am fost atentă la pozele care ies în evidență și ce anume la ele fac oamenii să le dea like", povestea amuzată tânăra, în trecut.

jenZoom
Jen știe ce poze prind la public
instagram

 

Pe lângă faptul că nimeni nu poate nega că are un posterior extrem de bombat și de tonifiat, Jen uimește și cu abdomenul său plin de pătrățele atât de definite încât par desenate.

jenZoom
Nici abdomenul tinerei nu este de neglijat
instagram
loading...

Citește și

  • model

    Are 90 de kilograme și se mândrește cu asta. Mai mult decât atât, ea este model, un model extrem de căutat și solicitat la prezentările de modă. Ashley Graham (29 de ani) face ravagii cu formele sale plus-size și se poate compara ușor cu modelel Victoria s Secret, fiind extrem de solicitată în lumea modei.

  • salem

    Talia ei ireal de mică și subțire, dar cu posteriorul extrem de bombat, au transformat-o pe tânără într-o celebritate pe rețelele de socializare. Modelul care pare că și-a modificat trupul, datorită contrastului dintre părțile corpului, face furori pe Instagram. Posteriorul său este adesea confundat cu cel al lui Kim Kardashian și fizionomia feței aduce aminte de păpușa Barbie.