Cel mai bombat fund din lume a fost «creat» de o româncă

Citeste tot despre: 

La cei 37 de ani ai ei, Mona Mureşan este una dintre cele mai titrate antrenoare de fitness din SUA. Are propria ei sală de forţă şi a inaugurat propriul ei restaurant, în New York. Printre prietenii româncei, care la 16 ani a părăsit România împreună cu părinţii, se numără azi nume de marcă din Cetatea Filmului.

Soţia rapperului Ice T, CoCo Austin, de 34 de ani, e cunoscută pe plan mondial pentru fundul ei generos, 100% natural, zice ea. Şi pentru că mulţi au contestat că fesele cărnoase, pe care le atinge doar rapperul de 55 de ani, ar fi naturale, CoCo a punctat recent pe Internet programul la sală pe care îl face pentru a le menţine aşa de ferme şi de apetisante.

Mona Mureşan

Printre cei care au sfătuit-o şi îndrumat-o, ea a menţionat-o şi pe Mona Mureşan, pe care o admiră şi o apreciază enorm. CoCo spune că merge la sală în fiecare zi, stă cel puţin 45 de minute pe banda de alergare, face genuflexiuni, exerciţii cardio specifice pentru fund şi aleargă ore în şir.

Programul pe care şi l-a autoimpus în ultimii doi ani i-a adus şi rezultate.

În luna martie, Ice T (55 de ani) şi CoCo au fost prezenţi la deschiderea restaurantului deţinut de Mona

Zoom
CoCo, 35 de ani, a devenit faimoasă datorită posteriorului (Fotografii: facebook/cocoworld/twitter)

Fundul generos i-a adus un câştig frumuşel în ultimul an, după ce a avut propriul ei spectacol, „Peepshow", în cazinourile din Las Vegas. Ambiţia de care a dat dovadă CoCo i-a atras aprecierea Monei care, în luna martie a acestui an, a invitat-o pe eleva ei la deschiderea restaurantului Financial District pe care îl deţine în New York.

Cine este Mona Mureşan?

Mona Mureşan a câştigat 7 concursuri naţionale şi statale de bodybuilding în SUA, din 2008 şi până în prezent. A plecat din ţară împreună cu părinţii în 1992. În prezent este măritată şi deţine o sală de forţă şi restaurantul Financial District Steakhouse într-o zonă de fiţe a New Yorkului.

loading...