Cea mai sexy familie de la Hollywood! Irina Shayk și Bradley, cu fetița la plimbare

15-ved-ext-foto1-6col-180-hepta_2951759.jpg

Cel mai frumos cuplu de la Hollywood, la plimbare în parc împreună cu Charlotte, căţeluşa
Foto: Hepta

Grea e viaţa de actor! Din cauza filmărilor, Bradley Cooper abia a apucat să-şi vadă fiica, născută la finele lui aprilie, în Los Angeles. Sâmbătă însă, el, Irina Shayk şi micuţa Lea au fost surprinşi de paparazzi la plimbare în parc.

“Îmi văd fata mai mult în poze decât în realitate. Sunt prins toată ziua pe platoul de filmare şi vorbesc cu Irina de cinci ori pe zi să o întreb ce face micuţa. Sunt obsedat de ea”, declara vineri Bradley Cooper (42 de ani), care are o avere de 100 de milioane de dolari. Sâmbătă, însă, miracolul s-a produs şi familia s-a reunit la o plimbare în parc. Irina (31 de ani) a îmbrăcat tricoul Alberta Ferretti, de 638 de dolari, pe care scria “Sâmbătă”, i-a pus zgarda căţeluşei Charlotte în vârstă de un an şi jumătate şi au fugit de acasă. Atât mama fotomodelului rus cât şi mama lui Bradley s-au mutat cu ei în casă pentru a-i ajuta cu primul lor copil.
Şi pentru că Irina e prinsă mai mult cu treburi la New York, fiind în continuare unul dintre fotomodelele Victoria’s Secret, iar Bradley petrece toată ziua pe platourile de filmare de la Hollywood, cele două bunici se întreg în spălat biberoane şi schimbat scutece.
În 2011, Bradley Cooper a fost desemnat cel mai sexy actor de la Hollywood, iar Irina este de mai bine de patru ani în topul celor mai bine cotate fotomodele internaţionale. Ea are o avere estimată la peste patru milioane de dolari şi este implicată în mai multe proiecte umanitare. Cei doi nu vor să se căsătorească încă. Însă, dacă e să facă nuntă “aceasta va fi la 31 ianuarie, numai că încă nu ştim anul”, a glumit Bradley.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1