Cea mai îndrăzneața ținută de la Veneția. La un pas să rămână cu părțile intime la vedere

hepta_.jpg

Era la un pas să gafeze pe covorul roșu
Foto Hepta

Festivalul de la Veneția reunește cele mai mari nume ale cinematografiei internaţionale, iar publicul se înghesuie să vadă atât peliculele, cât şi ţinutele de pe covorul roşu. Anul acesta are loc cea de-a 75-a ediție a festivalului, iar celebritățile nu au dezamăgit, fiecare întrecându-se în ţinute care mai de care mai stilate şi îndrăzneţe.

Modelul italian Tanya La Gatta a fost invitată la premiera filmului 22 July de la Festivalul de Film de la Veneția şi a apărut pe covorul roșu fără a purta lenjerie intimă. Ea a îmbrăcat o rochie roșie care i-a arătat toate formele frumoase, însă care i-a creat și câteva probleme. Pentru că rochia era tăiată sus pe şolduri, zonele sensibile au fost lăsate la vedere, iar modelul a fost la un pas de un accident major în faţa fotografilor. A avut însă grijă şi şi-a pus mâna strategic în dreptul părţilor intime pentru a nu le expune. 

hepta_3804500.jpg

Aproape a rămas cu zonele intime la vedere
Foto Hepta

Filmul 22 July îi prezintă povestea lui Anders Behring Breivik care detona o bombă în faţa clădirilor guvernamentale din Oslo, atac soldat cu opt morţi. Ulterior, acesta a mers pe Insula Utoya, situată la 40 de kilometri de capitală, unde, îmbrăcat în poliţist, a deschis focul timp de o oră şi jumătate, omorând  69 de persoane, majoritatea adolescenţi.  Zilele acestea, în cinematografe poate fi văzut filmul- omagiu dedicat victimelor, realizat de norvegianul Erik Poppe, conform adevărul.ro

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1