Cea de-a doua soție a lui Trump e mai sexy decât Melania. Și n-are operații estetice!

colaj.jpg

Marla, alături de Tiffany, fiica sa și a lui Donald Trump
foto: Getty Images
Citeste tot despre: 

A apărut în peisaj atunci când Donald Trump era căsătorit cu prima lui soție, Ivana Trump. S-a infiltrat în viața lui și-n câțiva ani a reușit s-o detroneze pe mama copiilor lui și să-i devină chiar ea soție. Se-ntâmpla în 1993, la două luni după ce o născuse pe Tifanny, cea de-a doua fiică a lui Donald Trump. Iată cine e, așadar, Marla Maples și cum și-a pus Donald amprenta asupra ei!

Potrivit declarațiilor ei, s-au cunoscut în 1985, dar și-au început relația amoroasă 1987, pe când Trump încă era căsătorit cu Ivanaa Trump. Cumva, aventura lor a reușit să stea ascunsă timp de câțiva ani buni, perioadă în care cei doi s-au îndrăgostit nebunește. În cele din urmă, Trump a făcut imprudența de a le invita pe ambele femei din viața lui într-o vacanță în Aspen, iar Ivanei nu i-a luat prea mult timp să se prindă despre ce era vorba. În cele din urmă, Ivana i-a cerut divorțul lui Trump, iar prețul nu a fost unul mic.

marla.jpg

Așa arătau Donald și Marla în ziua nunții lor
foto: Getty Images

Așa se face că-n 1993, la Plaza Hotel, Marla și-a văzut visul cu ochii și a pășit spre altar la brațul lui Trump, într-o superbă rochie Carolina Herrera și o tiară de 2 milioane de dolari. Culmea e că nunta lor a venit la două luni după ce fiica lor, rodul iubirii lor, s-a născut. Cum a evoluat iubirea lor în acei ani de după nuntă nu știm exact, însă e cert că lucrurile n-au funcționat, dat fiind faptul că în 1999 au ajuns la divorț, Donald lăsând-o pe Marla Maples să fie o mamă singură.

Iată mai multe fotografii cu Marla Maples în prezent!

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1