Ce vedete au adunat 14 milioane de dolari pentru victimele uraganului Irma

cher.jpg

text
Vedetele nu au rămas indiferente la suferința oamenilor
Foto: Getty

Unele dintre cele mai celebre vedete din lume au fost gazdele unui teledon cu scopul strângerii de fonduri pentru victimele urganelor Irma și Harvey. Printre celebrități s-au numărat Leonardo DiCaprio, George Clooney, Will Smith și Barbara Streisand.

Evenimentul s-a desfășurat marți,12 septembrie, iar în mai puțin de o oră vedetele au strâns mai mult de 14 milioane de dolari.  Actorii au profitat de ocazie pentru a aduce în discuție problema încălzirii globale. Stevie Wonder a deschis evenimentul ținând un discurs în care i-a criticat pe cei care refuză să accepte gravitatea problemei schimbărilor climatice.

textZoom
Stevie Wonder a criticat atitudinea indiferentă a oamenilor față de problema încălzirii globale
Foto: Getty

Potrivit express.co.uk , cântăreața Beyonce, născută în Houston, nu a putut participa la eveniment, dar a înregistrat un mesaj prin care se adresează tuturor, rugându-i să dea dovadă de compasiune și de înțelegere pentru cei aflați în situații dificile . Cuvintele transmise de Beyonce au fost înduioșătoare: „ Dezastrele naturale nu discriminează. Ele nu pot observa dacă ești imigrant, alb sau negru, evreu sau musulman. Suntem toți implicați aici.”

Actorul Dwayne Johnson a povestit cum familia sa a supraviețuit urganului Andrew,în anul 1992 și i-a rugat pe oameni să doneze, chiar dacă suma pe care o trimit victimelor este una insignifiantă. Dwayne a subliniat lucrurile importante la care trebuie să se gândească persoanele în timp de criză : „ Nu există străini în urma urganului. Nu există o agendă politică sau partide politice. Este o chestiune de supraviețuire, iar să acționăm toți împreună ca un tot unitar și funcțional este tot ce contează.”

loading...

Citește și