Ce tăieturi oribile are Katie Price sub sâni!

15_foto-1-3-col-profimedia-0476324291.jpg

Katie a fost surprinsă cu urmele de răni îngrozitoare în timp ce se afla la plajă în Turcia
Foto: Profimedia
Citeste tot despre: 

E obsedată să aibă sânii cât mai mari! Din această cauză, Katie Price şi-a făcut 11 operaţii cu scopul de remodelare a bustului. În prezent, zice că e mulţumită de sâni, dar a rămas cu cicatrice oribile.

Fotomodelul şi vedeta de televiziune Katie Price (41 de ani) a fost surprinsă recent de paparazzi la plajă în Turcia. Cu acest prilej, s-au observat cicatricele îngrozitoare cu care a rămas după numeroasele intervenţii chirurgicale pe care şi le-a făcut din cauza obsesiei de a avea un bust cât mai mare. În total, Katie a plătit 30.000 de dolari  (circa 129.315 de lei) pentru a-şi pune silicoane, a le scoate şi a le înlocui de atât de multe ori. Vedeta britanică şi-a făcut ultima mărire de sâni chiar anul acesta, în mai. Mama şi sora ei au implorat-o să renunţe, dar nu le-a ascultat. A fost a 11-a operaţie pe care şi-a făcut-o la sâni. Katie şi-a pus pentru prima oară implanturi mamare în 1998. Şi-a făcut sânii atât de mari, de prima dată, încât abia îi putea suporta.

A cheltuit 30.000 $ pe silicoane

A rezistat însă eroic la dureri până în decembrie 2007, când s-a dus să se opereze în SUA ca să-şi micşoreze sânii. Nu a fost mulţumită, fiindcă încă o jenau. De aceea, s-a întors în  Beverly Hills, California, în 2008, unde a fost din nou operată şi a revenit în Marea Britanie cu sânii şi mai mici, pentru gustul ei. Aşa că a continuat să se opereze la sâni de încă opt ori, ca să-şi mărească bustul. În urma repetatelor tăieturi de bisturiu, vedeta s-a ales însă cu cicatrice groaznice. De fiecare dată, medicii i-au promis că îi vor reface pielea distrusă, însă nu au reuşit. Katie a rămas cu urme foarte urâte de la numeroasele intervenţii chirurgicale. Asta nu a potolit-o să-şi facă operaţii estetice la faţă şi pentru mărirea fundului. Katie Price s-a despărţit anul trecut de al treilea soţ, Kieran Hayler, după 5 ani de căsnicie. Ei au împreună un băiat, Jett, de 6 ani, şi o fetiţă, Bunny, de 5 ani. Vedeta, care are o avere de 40 de milioane de dolari, a mai fost măritată cu Peter Andre, între 2005 şi 2009, şi cu Alex Reid din 2010 până în 2011. Price mai are un fiu autist, Harvey, de 17 ani, cu fostul fotbalist Dwight Yorke, un fiu, Junior, de 14 ani, şi o fiică, Princess, de 12 ani, din căsnicia cu Peter Andre.

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1