Ce secret ascunde Carla Bruni, soția fostului președinte francez

carla bruni nicolas sarkozy.jpg

carla bruni nicolas sarkozy
Carla Bruni și Nicolas Sarkozy sunt căsătoriți din 2008 și au un copil
foto: Getty Images

Mama soției fostului președinte al Franței Nicolas Sarkozy a dezvăluit unul din secretele întunecate ale familiei. În cartea sa ”Mes chères filles / Dragele mele fiice”, Marisa Bruni-Tedeschi mărturisește că îi pare rău că nu i-a vorbit mai devreme Carlei despre tatăl ei biologic.

Marisa Bruni-Tedeschi dezvăluie secretele familiei în autobiografia ”Mes chères filles / Dragele mele fiice”, adresată fiicelor ei Carla, soția fostului președinte francez Nicolas Sarkozy, și Valeria.

Marisa insistă mai cu seamă asupra unui episod cu iz de scandal din trecutul ei amoros, conform Paris Match. În 1965, Marisa, pe atunci în vârstă de 35 de ani, a avut o aventură cu fiul unuia dintre amanții ei, ”frumosul Maurizio”, de numai 19 ani. Nimeni n-a știut, la vremea respectivă, ce s-a întâmplat, însă nouă luni mai târziu Marisa aducea pe lume o fetiță căreia i-a dat numele Carla.

Soția lui Nicolas Sarkozy a aflat adevărul abia în 1996, când Alberto Bruni-Tedeschi, bărbatul care a crescut-o, i-a spus pe patul de moarte că nu este tatăl ei. Carla avea la vremea respectivă 28 de ani. Ea a aflat atunci că Maurizio Remmert, un om de afaceri stabilit în Brazilia de mai mulți ani, este tatăl ei biologic.

carla bruni.jpg

carla bruni
Carla Bruni (48 de ani)
foto: Getty Images

 

Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată în 2013, în Elveția. ”Eram amândoi vorbăreți, joviali, în încercarea de a demonstra că totul e în regulă…”, s-a confesat Carla atunci, într-un editorial în revista ”Psychologies”.

Invitată să vorbească despre cartea sa la un post de radio, mama Carlei Bruni a explicat de ce a simțit nevoia să scrie despre toate acestea. ”La urma urmei, există întotdeauna puțină ranchiună. Îmi pare rău că nu i-am spus mai devreme, dar în familii ca a noastră nu se vorbește despre asemenea lucruri. Atunci când a aflat că bărbatul care o crescuse nu era tatăl ei, i-am spus «Nu ai de ce să te plângi! Ai doi tați și amândoi sunt foarte bine»”, a declarat Marisa Bruni-Tedeschi.

Carla Bruni, fost fotomodel, cântăreață și actriță, s-a căsătorit în 2008 cu Nicolas Sarkozy, președintele Franței între 2007 și 2012.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1