Ce sacrificii au făcut actori celebri de la Hollywood pentru unele roluri: şi-au spart dinţii şi nu s-au spălat săptămâni întregi

sacrificii-roluri-actori-celebri.jpg

Unii actori şi-au câştigat notorietatea datorită sacrificiilor făcute pentru un rol

Există actori care pun pe primul loc cariera şi abia apoi sănătatea sau viaţa personală. Datorită sacrificiilor pe care unii actori le-au făcut în timpul filmărilor, s-au născut personaje memorabile şi filme demne de Oscar.

Multe actriţe, nu doar cele de la Hollywood, visează să o joace pe Marylin Monroe, sex simbolul anilor '50. Totuşi, nu toate reuşesc să recreeze imaginea legendarei Marilyn. Când Michelle Williams a primit rolul principal în ,,My Week with Marilyn” (O săptămână cu Marilyn), a făcut tot posibilul ca să fie cât mai aproape de personajul ei. Actriţa a petrecut zile întregi ascultând interviurile vedetei pentru a învăţa cum să vorbească corect şi cu intonaţia potrivită. De asemenea, Michelle se machia în fiecare zi şi purta lucruri similare cu cele pe care le prefera Marilyn. Dar asta nu e totul. Actriţa îşi strângea intenţionat picioarele cu curele, sub genunchi, pentru a învăţa faimosul mers al blondei. Pentru acest rol, în 2012, ea a fost răsplătită cu un Glob de aur şi a fost nominalizată la Oscar, pentru cea mai bună actriţă în rol principal. Citeşte aici ce sacrificii au făcut alţi actori celebri, precum Robert De Niro, Halle Berry şi Liam Neeson pentru unele roluri. 

Loading...

Citește și

  • Vedetele de la Hollywood sunt faimoase pentru frumusețea lor, pentru un trup perfect și averi de milioane de dolari. Celebritatea nu are și avantajul de a fi mai presus de lege, vedetele fiind mai expuse atunci când vine vorba de conducerea sub influența alcoolului, consumul de droguri sau agresiune.

  • Faimosul actor de talie internaţională a povestit într-un interviu recent cum a intrat în lumea filmului şi cum a ajuns să joace într-un film erotic, fără să ştie.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1