Ce reacţie a avut micul prinţ George când a văzut-o pe surioara Charlotte

Prinţul William, Prinţul George

Prinţul William, Prinţul George
Prinţul George, alături de tatăl lui, Prințul Wlliam
Foto: AP

Toată lumea a urmărit cu sufletul la gură venirea pe lume a prinţesei Charlotte Elizabeth Diana, fiica Prinţului William şi a ducesei de Cambridge, Kate Middleton. Micuţa, în vârstă de 3 zile, a fost o mare surpriză şi pentru frăţiorul ei, George, de 1 an şi 10 luni.

Fetiţa ducesei Kate Middleton (33 de ani) şi a prinţului William (32 de ani) s-a născut sâmbătă la ora 8.34, la Spitalul St Mary's din Londra.Prinţul George a fost văzut împreună cu tatăl său sosind la maternitate s-o vadă pe surioara sa. Un apropiat al familiei regale a mărturisit pentru revista US Weekly că acesta era nerăbdător s-o cunoască. “George era foarte încântat de ideea de a o întâlni pe surioara lui. El ştia că în curând va avea un frate sau o soră. A fost încântat de idee în timpul sarcinii lui Kate. Când a văzut-o pe micuţă a fost puţin timid, dar totul s-a petrecut perfect. E adorabil cu ceilalţi copii. E un copil curios”, a adăugat sursa mai sus citată.

Kate şi William sunt liniştiţi

Micuţa Charlotte va rămâne câteva zile împreună cu părinţii şi fratele său la Palatul Kensington, după care se vor retrage cu toţii la ţară, într-un conac din comitatul Norfolk. Prinţul William şi soţia lui, Kate Middleton, sunt mai liniştiţi decât în iulie 2013, când a venit pe lume prinţul George. “Sunt mult mai calmi de astă dată”, a mai spus sursa mai sus citată. “Îmi amintesc cât de încordaţi erau când s-au dus acasă cu George. Acum sunt mult mai destinşi şi au putut să profite de primele momente din viaţa bebeluşei lor acasă”, a adăugat aceasta.

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1