Ce fund obraznic are Emily Ratajowski! Apariție scandaloasă

kbvhjhvh.png

Emily Ratajkowski fund sexy
Emily Ratajkowski și-a pozat posteriorul sexy
Foto Instagram

Emily Ratajkowski (24 de ani) a început să își creeze o adevărată reputație prin pictorialele incendiare pe care le publică pe diverse rețele de socializare. Focoasa brunetă nu se sfiește să își delecteze fanii cu imaginea formelor sale perfecte.

Fotomodelul a publicat din nou pe contul ei de Instagram o imagine în care își arată posteriorul cu forme bine lucrate. Conform Aol.com, ea a purtat un costum de baie care i-a pus în evidență pielea bronzată și fesele.

klnkjbjhv.png

Emily Ratajkowski fund sexy
Emily Ratajkowski
Foto Instagram

 Pe aceeași rețea de socializare, vedeta a mai publicat câteva fotografii în care își arată sânii goi și niște bijuterii deosebit de scumpe.

Fotomodelul a declarat tuturor că se simte bine în pielea ei și nu ezită niciodată să-și afișeze corpul. Ea consideră că sexualitatea este o calitate care trebuie arătată. Din acest motiv, a mai fost surprinsă alături de Kim Kardashian în pictoriale incendiare.

kbjhjvgcv.png

Emily Ratajkowski fund sexy
Emily Ratajkowski
Foto Instagram

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

loading...
Loading...

Citește și

 • emily ratajkowski noua senzatie hollywood

  Este un nume din ce în ce mai pomenit în avangarda celor care bat la porțile afirmării. O vedem câștigând, deja, bătălii pe covorul roșu în fața unor obișnuiți ai Cetății Filmului, după ce a cucerit multe dintre topurile în care sunt incluse cele mai frumoase figuri actuale din showbiz.

 • Emily Ratajkowski

  Faptul că actrița Emily Ratajkowski atrage toate privirile prin frumusețea sa nu mai este de mult un secret. Dar faptul că aceasta s-a fotografiat complet fără haine spre deliciul admiratorilor de pe internet, este un lucru mai puțin întâlnit la ea.

 • emily ratajkowski topless sani goi

  A făcut senzaţie în videoclipul melodiei Blurred Lines, iar acum i-a cucerit pe producătorii de la Hollywood. Modelul englez Emily Ratajkowski (23 de ani) şi-a arătat iar trupul perfect în toată splendoarea. A pozat nud în cadă şi a publicat imaginea pe contul ei de Instagram.

 • kim kardashian Emily Ratajkowski poze internet

  Kim Kardashian (35 de ani) s-a fotografiat din nou dezbrăcată și a publicat poza pe o rețea de socializare. De această dată însă, vedeta de televiziune nu s-a pozat singură, ci alături de fotomodelul Emily Ratajkowski (24 de ani). Brunetele le-au arătat un semn obscen criticilor, sfidându-i pe cei care le consideră vulgare pentru nudurile lor.