Ce frumoasă e iubita tinerică a lui David Guetta! Mulatra de 27 de ani arată demențial în costum de baie

david-guetta-iubita.jpg

David Guetta și iubita lui, îmbrățișați
David Guetta și Jessica Ledon sunt împreună din 2015
Foto: Instagram
Citeste tot despre: 

Celebrul DJ David Guetta (51 de ani) are lângă o femeie superbă. Francezul se iubește cu o tânără de origine cubaneză, în vârstă de 27 de ani, pe nume Jessica Ledon. Actrița se laudă cu un corp perfect și cu niște pătrățele la care visează orice femeie.

David Guetta și Jessica Ledon se iubesc din 2015 și locuiesc împreună la Los Angeles. În 2014, Dj-ul francez a divorțat de soția lui, Cathy Lobe, după un mariaj de 22 de ani. Cei doi au împreună doi copii: Elvis (15 ani) și Angie (11 ani). În urma divorțului, fosta soție a lui David Guetta s-a ales cu 15 milioane de dolari.

Deși poartă Jessica Ledon o bijuterie cu un diamant imens pe mână, o sursă apropiată de actrița cubaneză a dezvăluit că nu este vorba despre un inel de logodnă, relatează Daily Mail

jessica-ledon.jpg

Jessica Ledon, în costum de baie
Jessica Ledon are un corp tonifiat
Foto: Instagram

Jessica Ledon este model și actriță

jessica-ledon-iubita-lui-david-guetta.jpg

Jessica Ledon este și model
Iubita lui David Guetta este și model
Foto: Instagram

 

Potrivit paginii sale de Instagram, Jessica Ledon a cochetat și cu modellingul. Superba brunetă a crescut în Miami, a studiat la Academia de Teatru și Film din Miami și a jucat în mai multe piese de teatru. De asemenea, iubita lui David Guetta a participat și într-un reality show numit Model Latina. Mulatra nu a fost printre finalistele emisiunii, însă nu a trecut neobservată. După apariția ei la tv, pus mâna pe un contract de modelling cu agenția Talent Direct. Mai mult, în 2014, Jessica Ledon a apărut și videoclipul lui Jason Derulo, pentru piesa „Stupid Love”

iubita-lui-david-guetta.jpg

Iubita lui David Guetta
Iubita lui David Guetta este actriță
Foto: Instagram
Loading...

Citește și