Ce a făcut Céline Dion la sicriul fratelui a emoționat o lume întreagă

celine dion.jpg

celine dion
Céline Dion și-a îngropat într-un singur an soțul, fratele și cumnatul, răpuși toți de cancer
foto: AFP

La o zi după ce și-a înmormântat soțul, Céline Dion (47 de ani) a plecat la Repentigny pentru funeraliile fratelui ei, Daniel, ucis tot de cancer. Dacă la înmormântarea lui René Angélil artista a refuzat să cânte, Céline a făcut-o la căpătâiul fratelui, într-un cerc foarte restrâns, înainte să sosească prietenii familiei și toți cei care au vrut să-i aducă un ultim omagiu lui Daniel.

O nouă încercare pentru clanul Dion. Sâmbătă, 23 ianuarie, trupul neînsuflețit al lui Daniel (59 de ani), fratele lui Céline, a fost depus în complexul funerar Repentigny, aproape de Montréal. Diva cu peste 230 de milioane de discuri vândute a sosit la căpătâiul fratelui ei în jurul prânzului, însoțită de mama Thérèse, dar fără cei trei copii ai săi.

Conform informațiilor prezentate de Le Journal de Montréal, în interiorul capelei, artista a început să cânte în onoarea lui Daniel, el însuși un artist care a urcat de multe ori pe scenele din Québec. Mai mulți membri ai familiei i-au urmat exemplul și au început să cânte.

Vedeta a părăsit capela în jurul orei 14, când porțile s-au deschis pentru public. În timp ce mașina în care se afla artista se îndrepta spre ieșire, mai mulți admiratori au încercat s-o atingă. Deși copleșită de durere, Céline a coborât geamul și chiar a dat mâna cu câțiva dintre ei.

Fratele lui Céline Dion va fi înmormântat luni, 25 ianuarie.

Soțul și managerul lui Céline Dion (47 de ani) a murit joi, 14 ianuarie, cu două zile înainte de a împlini 74 de ani, după o luptă grea cu cancerul. Două zile mai târziu, fratele artistei pierdea lupta cu aceeași boală nemiloasă.

loading...
Loading...

Citește și

  • Fratele lui Celine Dion (47 de anI) a murit sâmbătă (16 ianuarie), la doar două zile după ce soţul ei a trecut în nefiinţă. Daniel Dion a fost răpus tot de cancer, boală care l-a ucis şi pe Rene Angelil.

  • celine dion rene angelil

    Ultimul gest al lui René Angélil față de soția sa, care i-a fost alături până în ultimele clipe, este de o delicatețe emoționantă. Soțul lui Céline Dion s-a ocupat de toate detaliile propriilor funeralii cu câteva zile înainte să moară, astfel încât soția sa să nu poarte și această povară după moartea sa.

  • celin dion sot rene angelil

    Soțul lui Céline Dion a pierdut lupta cu cancerul, joi dimineață (14 ianuarie). Artista și René Angélil au avut parte de un mariaj ca-n filme, care a durat mai mult de două decenii. Prima lor întâlnire a avut loc pe când cântăreața avea doar 12 ani, atunci când managerul René, care avea 38 de ani, a surprins-o cântând și a fost impresionat de vocea ei.

  • celine dion rene copiii lor

    Peste chipul radiant al celebrei cântărețe, anii s-au așternut foarte greu, însă cei trei copii ai săi cu soțul ei, René-Angelil, adolescentul René-Charles și gemenii Eddy și Nelson, au crescut foarte mult!