Ce făcea Iulia Vântur in timp ce Salman plângea moartea unui prieten

iulia_carte1.jpg

carte, citit, lectura, viata, clicksanatate.ro
Lectura îți prelungește speranța de viață cu 24 de luni.
www.clicksanatate.ro
Citeste tot despre: 

După ce a terminat în primăvară fimările pentru reality showul „Ferma Vedetelor” de la Pro TV, Iulia Vântur s-a retras în Mumbai (India) pentru a fi mai aproape de iubitul ei, Salman Khan. Asta nu înseamnă, însă, că își neglijează activitățile sale zilnice. Fanele actorului o acuză, însă, pe Iulia, că este o insensibilă!

Ieri, 1 august, Iulia Vântur (36 de ani) a ales să își petreacă ziua la coafor. S-a delectat citind o carte motivațională, al cărein titlu în limba română este „Nu îți lăsa niciodată frica să îți decidă viitorul”. În tot acest timp, Salman Khan (50 de ani) jelea la căpătâiul unui prieten foarte bun, Rajjat Barjatya, un om foarte influent in industria cinematografică din India, care și-a pierdut viața săptămâna trecută. Actorul era în lacrimi, alături de familia îndoliată și își exprima durerea față de pierderea suferită.

În acest timp, Iulia se relaxa, iar fanii actorului au taxat-o dur pentru acest lucru.

salman.jpg

Salman Khan, doborât de durere la înmormântare
Instagram
Loading...

Citește și

  • Iulia Vântur (35 de ani) a încheiat filmările la ”Ferma vedetelor” (PRO TV), finală pe care o veţi vedea sâmbătă, de la ora 20.30, iar acum se răsfaţă în India, la ferma iubitul ei, actorul Salman Khan (50 de ani). Deunăzi, când şarmantul artist a fost asaltat cu întrebări de jurnaliştii locali privind o presupusă nuntă, el şi-a ieşit din pepeni. Mai diplomată de fel, Iulia a lămurit lucrurile într-un interviu de suflet, acordat ziarului Click!

  • De aproape cinci ani, Iulia Vântur are o relaţie cu actorul indian Salma Khan, însă cei doi nu au vorbit niciodată deschis despre acest subiect. Asta până recent când starul de la Bollywood a făcut o declaraţie neaşteptată: deşi s-a speculat că Iulia este cea care visează la mărtiş, se pare că lucrurile stau cu totul altfel.

  • iulia vantur salman khan

    „Ferma Vedetelor” s-a terminat de ceva vreme, însă Iulia Vântur nu s-a întors în România. Jurnaliștii indieni susțin că vedeta noastră se află în India, la Salman Khan, iar imaginile postate de Iulia pe contul personal de pe o retea de socializare o dau de gol.

  • iulia vantur ferma vedetelor india

    Din ziua în care cei doi s-au afișat în public pentru prima dată ca un cuplu au început să apară tot mai multe noutăţi despre relaţia Iuliei Vântur, prezentatoarea de la Pro TV cu actorul indian Salman Khan. Ultimul zvon care circulă este că cei doi s-ar fi căsătorit, alimentat de faptul că Iulia Vântur a publicat pe o rețea de socializare o fotografie care lasă să se vadă un amănunt interesant din cultura indiană ce trădează că ar fi făcut pasul cel mare spre altar.