Ce elastică şi sexy e Alessandra Ambrosio! Topmodelul face podul la malul mării

ss.jpg

alessandra ambrosio instagram foto sexy
Alessandra Ambrosio (36 de ani) le-a arătat fanilor cât e de elastică
foto: Instagram

Are 36 de ani, este mămică a doi copii şi arată senzaţional. Alessandra Ambrosio s-a bucurat recent de o scurtă vacanţă la plajă, alături de odraslele ei: Anja (9 ani) și Noah (5 ani).

Drept dovadă stau pozele pe care îngeraşul Victoria’s Secret le-a postat pe contul de Instagram, acolo unde are peste 8,7 milioane de urmăritori.

rew.jpg

alessandra ambrosio instagram foto sexy
Alessandra Ambrosio (centru) se distrează cu pritenele ei în Ibiza
foto: Instagram

Topmodelul este adepta unui stil de viață sănătos și face foarte mult sport. Tocmai de aceea, brazilianca se poate lăuda cu un trup de zeiţă. Trup pe care l-a etalat într-un costum extrem de miniscul pe o plajă din California.

ssss.jpg

alessandra ambrosio instagram foto sexy
Alessandra lucrează cu case de modă renumite şi este îngeraş Victoria's Secret
foto: Instagram

 

Aici s-a bălăcit, s-a jucat cu copiii, s-a bronzat şi a făcut poze. Brazilianca a ţinut să le arate prietenilor virtuali cât este de elastică şi s-a pozat făcând podul la malul mării sau roata. Fanii i-au admirat abdomenul plat şi picioarele interminabile.

dd.jpg

alessandra ambrosio instagram foto sexy
Alessandra are o siluetă de vis
foto: Instagram

 

Alessandra și-a început cariera la vârsta fragedă de numai 12 ani. Copilă fiind, aceasta s-a înscris la un curs de modelling, decizie care s-a dovedit a fi una cu adevărat inspirată, pentru că așa a ajuns să fie fotomodelul renumit care este astăzi. Doi ani mai târziu, la vârsta adolescentină de 14 ani, Alessandra se număra, deja, printre cele 20 de finaliste ale competiției Elite Model Look din Brazilia, țara ei natală.

hepta_3164259.jpg

alessandra sedinta foto sexy
Brazilianca face parte din elita modellingului mondial
foto: Hepta

 

 

 

Loading...

Citește și