Ce declarație de dragoste de la Angelina Jolie pentru Brad Pitt!

angelina jolie brad pitt.jpg

angelina jolie brad pitt
Angelina Jolie și Brad Pitt, la premiera filmului By The Sea
foto: Getty Images

Cel mai frumos cuplu de la Hollywood se întrece în declarații de dragoste. Angelina Jolie (40 de ani) și Brad Pitt (51 de ani) concurează cu reale șanse de succes la titlul de îndrăgostiții anului, chiar dacă cei doi sărbătoresc în 2015 deja zece ani de când sunt împreună. Într-un interviu recent pentru revista People, Angelina îi face soțului ei cea mai frumoasă declarație de dragoste.

Angelina Jolie și Brad Pitt au ales cea mai bună metodă de a face reclamă filmului la care au lucrat împreună, By The Sea (Pe malul mării) ea din postura de regizor, el ca actor. Cei doi au deschis larg ușa către relația lor, astfel încât toată lumea să vadă că se iubesc mult, că au problemele lor de cuplu, momentele lor în care și-ar dori să-și ia lumea în cap, dar și că fac eforturi mari pentru a pune corabia căsniciei lor pe linia de plutire.

Mai întâi au admis că săptămânile în care au filmat pentru pelicula care a avut premiera la începutul lunii noiembrie la New York au fost o piatră de încercare pentru relația lor. ”Am făcut asta în luna noastră de miere. Dacă eram un cuplu proaspăt, și nu unul cu nouă ani vechime, probabil că această experiență ne-ar fi despărțit. Dar faptul că am reușit să ieșim cu bine din toate confruntările legate de filmări ne-a întărit”, a declarat Angelina într-un din trailerele care au anunțat premiera filmului.

Apoi au apărut în ediția italiană a revistei Vanity Fair, cu un pictorial intim, realizat de unul din cei mai importanți fotografi ai momentului, Peter Lindbergh. Felul în care ea îl ținea în brațe și felul drăgăstos în care el o privea de la distanță ne-au adus aminte de ce sunt considerați cel mai frumos cuplu de la Hollywood.

coperta_vanity_fair.jpg

angelina jolie brad pitt
Angelina Jolie și Brad Pitt au pozat pentru Vanity Fair, Italia
foto: copertă

 

Iar cel mai recent interviu al Angelinei, pentru revista People, oferă o declarație de dragoste cum de mult nu am mai văzut în lumea vedetelor. ”Mă interesează mai mult Brad la 50 de ani decât Brad la 40 de ani. Nu mi-e teamă că îmbătrânesc, abia aștept să îmbătrânim împreună. Suntem norocoși că vedem, fiecare dintre noi, frumusețea din schimbările fizice ale celuilalt”, a declarat actrița.

”Chiar dacă avem disputele noastre, când ne întoarcem acasă, la problemele și nevoile copiilor, la poveștile de noapte bună, ne dăm seama ce ne unește, iar sfârșitul zilei îmi spun că treaba mea este să-l iubesc pe Brad”, a mai spus Angelina.

S-au căsătorit în 2014

Angelina Jolie are o relaţie de zece ani cu Brad Pitt, pe care l-a cunoscut pe platoul de filmare al peliculei "Domnul şi doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith", unde interpretează un cuplu de asasini profesionişti. Atracţia dintre cele două staruri, atât de palpabilă pe marele ecran, s-a transpus în scurt timp şi în viaţa reală. Brad Pitt a divorţat de actriţa Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

Cei doi actori, botezaţi de presa de la Hollywood "Brangelina", s-au căsătorit în vara anului 2014 şi au şase copii: trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

Loading...

Citește și

 • angelina jolie, brad pitt

  Cu cearcăne și tras la față. Cu siguranță, nu te-ai fi așteptat să-l vezi așa pe Brad Pitt în luna de miere, după nunta-surpriză din vara lui 2014, de la castelul din sudul Franței. Și totuși, așa au stat lucrurile. Mai mult, actorul a fost luat la palme de soția sa, chiar în această perioada, iar totul a fost filmat.

 • brad pitt angelina jolie nunta declaratii oficializare relatie

  23 august înseamnă pentru SUA amintirea unuia dintre cele mai puternice uragane din istorie. În urmă cu zece ani, uraganul Katrina a lovit coasta Golfului Mexic, provocând cele mai mari distrugeri în New Orleans. Cifrele dau și acum fiori: peste 1.800 de morți și pagube materiale estimate, în 2005, la peste 80 de miliarde de dolari. Brad Pitt este una din vedetele care s-au implicat în recontrucția orașului.

 • Angelina Jolie şi Brad Pitt

  Angelina Jolie a dezvăluit într-un interviu recent faptul că s-a căsătorit în secret cu Brad Pitt, cu câteva luni înainte de ceremonia de nuntă a cuplului, organizată în vara anului trecut în Franţa.

 • angelina jolie shiloh

  Probleme în paradis? Angelina Jolie și Brad Pitt au ajuns la psihiatru cu Shiloh, fetița mijlocie a cuplului. Ceea ce părea la început un alint s-a transformat de-a lungul timpului într-o tendință îngrijorătoare. Angelina și Brad încearcă să înțeleagă de ce fiica lor refuză să poarte rochii și preferă hainele pentru băieți și se tem ca acesta să nu fie cumva semnul unor tulburări de identitate, conform informațiilor oferite de Radar Online.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1