Ce «bunăciune» şi-a tras Tom Cruise!

CLIIMA20121219_0073_1.jpg

Frumoasa blondă l-a vrăjit pe star cu trupul ei (Fotografii: Guliver/splashnews)
Citeste tot despre: 

Actorul Tom Cruise, 50 de ani, are o nouă relaţie! El a fost văzut la petrecerea de la premiera noului său film, "Jack Reacher", împreună cu actriţa suedeză Jennifer Akerman, 34 de ani, cu care chicotea ca un adolescent îndrăgostit.

"Au petrecut întreaga seară stând de vorbă şi râzând. Se purtau foarte natural unul cu celălalt. La un moment dat, au dispărut pur şi simplu...", a spus unul dintre invitaţii la petrecere. A doua zi, Tom a plecat la New York să-şi promoveze noul film, iar ea s-a îndreptat către Londra. Deşi el a spus că va petrece Crăciunul cu fosta soţie, Katie Holmes, şi cu fiica lor, Suri, există posibilitatea ca aceste planuri să fie schimbate sau chiar anulate, având în vedere cât de încântat este starul de noua lui relaţie cu Jennifer.

Tom Cruise şi-a găsit fericirea la numai câteva luni de la divorţ

CLIIMA20121219_0074_1.jpg

Frumoasa blondă l-a vrăjit pe star cu trupul ei (Fotografii: Guliver/splashnews)


Click! Spune

Tom Cruise a fost căsătorit de trei ori, fiecare dintre nevestele lui fiind actriţe. Prima lui soţie a fost Mimi Rogers, 56 de ani, urmată de faimoasa Nicole Kidman, 45 de ani. Ultima dintre ele este Katie Holmes, 34 de ani, cu care are şi o fetiţă în vârstă de 6 ani şi de care el a divorţat în vara acestui an.

CLIIMA20121219_0135_1.jpg

Cei doi s-au distrat la premiera noului film al lui Tom Cruise

CLIIMA20121219_0136_1.jpg

Cei doi s-au distrat la premiera noului film al lui Tom Cruise

loading...
Loading...