Ce bine arată Nicole Kidman la 53 de ani! Ce face actrița pentru o siluetă zveltă

kidman_foto_mare_front_15_copy.jpg

Nicole Kidman, 53 de ani, are rochii vechi de 20 de ani, care o ”ajută” să nu se îngraşe
Fotografii: Instagram

Nicole Kidman arată ca acum 20 de ani! Scurgerea timpului nu a lăsat nici o amprentă pe chipul sau pe silueta actriţei de origine australiană. Ea şi-a dezvăluit recent secretele siluetei care le face geloase inclusiv pe colegele ei mai tinere.

Actriţa de 53 de ani, Nicole Kidman, şi-a surprins fanii cu o postare recentă din timpul unei sesiuni de alergare în natură.

Ea a povestit că face sport încă de la răsăritul soarelui şi că alergarea o ajută să îşi menţină silueta de invidiat.

Nicole Kidman obişnuieşte să alerge în natură timp de 60-90 de minute şi a adăugat că se ambiţionează să păstreze rochii vechi de 20 de ani în dulap pentru a fi sigură că îşi menţine aceeaşi siluetă şi aceeaşi greutate.

Practic, ea se probează cu rochiile mulate, mai vechi, pentru a vedea dacă a luat sau nu în greutate. Însă acesta nu e singurul ei secret.

Diva are faţa la fel de frumoasă ca în tinereţe. Pentru asta, vedeta este mereu preocupată atât să-şi îngrijească pielea, cât şi să nu mănânce decât alimente sănătoase.

Nicole are grijă ca din hrana sa zilnică să nu-i lipsească vitaminele, din fructe şi legume. 

kidman_drumetie_copy.jpg

Drumeţie în pădure

De asemenea, din dieta ei nu lipsesc proteinele. Nicole ia şi suplimente alimentare sub formă de pilule pentru păr, piele şi unghii.

Pentru îngrijirea tenului, se dă în primul rând cu creme de protecţie solară.

În fiecare zi, dimineaţa şi seara, foloseşte creme hidratante de tot felul, la preţuri rezonabile.

Ea are o avere de 250 milioane de dolari, deci nu duce lipsă de bani atunci când vine vorba de tratamente.

kidman_tratament_fata_copy.jpg

Tratamente anti-rid

Nicole Kidman este căsătorită cu Keith Urban (53 de ani), din 2006, şi au împreună două fiice, Sunday Rose, de 12 ani, şi Faith Margaret, de 10 ani.
În 2020, Nicole Kidman a povestit public că se confruntă cu grave probleme psihice şi a menţionat că este tulburată de stări de anxietate, depresie şi atacuri de panică.

Şi pentru că ”o minte sănătoasă şade într-un trup sănătos”, ea face zilnic yoga, şi din două în două zile evadează în pădurile australiene pentru a se încărca de energie.

Loading...