Ce au găsit poliţiştii în locuinţele celor care au jefuit-o pe Kim Kardashian

kim_kardashia_hepta_main.jpg

kim kardashian vedeta jaf bijuterii
Bijuteriile vedetei americane, a căror valoare totală a fost estimată la circa 9 milioane de dolari, nu au fost recuperate

Poliţiştii francezi din Brigada de combatere a banditismului au recuperat o sumă de aproximativ 300.000 de dolari în urma unei serii de percheziţii operate luni, în cadrul anchetei demarate după jaful armat comis asupra starletei americane Kim Kardashian.

Mandatele de arestare emise pe numele celor 17 suspecţi anchetaţi de poliţie au fost prelungite marţi, scrie news.ro, care citează site-ul cotidianului Le Figaro.

În schimb, bijuteriile vedetei americane, a căror valoare totală a fost estimată la circa 9 milioane de dolari, nu au fost recuperate.

Printre cei 17 suspecţi figurează şi şoferul vedetei

Printre cei 17 suspecţi figurează şoferul vedetei americane, care a condus-o pe Kim Kardashian pe străzile din Paris, unde starleta se afla pentru a asista la Săptămâna modei. 

Angajat al unei companii de transport, şoferul este bănuit că a semnalat agresorilor absenţa gărzii de corp a vedetei, plecat să o însoţească pe Kourtney, una dintre surorile lui Kim, într-un club de noapte. 

Legată şi ameninţată cu arma

Cinci răufăcători au profitat de absenţa bodyguardului, au pătruns în camera de hotel a vedetei şi au imobilizat-o în sala de baie, ameninţând-o cu arme de foc. Kim Kardashian închiriase un apartament rezidenţial într-un hotel de lux aflat în apropiere de Biserica La Madeleine. 

Ancheta ar putea continua la New York. Potrivit unei surse, un magistrat francez ar putea să se deplaseze în Statele Unite pentru a sta de vorbă cu Kim Kardashian şi cu soţul ei, rapperul Kanye West.

Jaful armat comis asupra starletei Kim Kardashian este considerat cel mai important furt de bijuterii comis asupra unei persoane private în Franţa în ultimii 20 de ani.

 

loading...

Citește și