Care sunt favoriții de la Eurovision 2016

eurovision.png

eurovision 2016
Finala Eurovision 2016 din Suedia are loc în 14 mai
Foto: Facebook

Deși mai este aproape o lună până când va avea loc finala Eurovision 2016, din Suedia, programată în 14 mai, cu două semifinale premergătoare în 10 și 12 mai, pregătirile sunt în toi, la fel ca și pariurile.

Englezii și-au ales deja favoriții, informează Daily Star. Și pentru că nu pot vota pentru ai lor, duetul Joe și Jake, britanicii și-au îndreptat atenția spre piesele celorlalte țări. 

 Favorit la câștigarea trofeului este reprezentatntul Rusiei, Sergey Lazarev, și a lui piesă, "You Are The Only One".

Pe locul secund în topul preferințelor englezilor se află Franța, al cărei reprezentant este Amir, considerat și unul dintre cei mai chipeși concurenți. Piesa "J'ai Cherché" este foarte atrăgătoare, dar faptul că solistul arată foarte bine este un plus care se poate transforma în voturi din partea fanelor de pe tot continentul european. 

Vecina noastră de la sud de Dunăre, Bulgaria, a intrat în joc cu Poli Genova și a ei "If Love Was A Crime", melodie al cărei refren este în engleză și bulgară.

"Heartbeat" și Justs Sirmais din Letonia se înscriu în topul preferințelor muzicale, dar și în cel al celor mai arătoși competitori din cadrul concursului cântecului european.

Irlanda nu este tocmai favorită la casele de pariuri, dar britanicii îl apreciază pe Nicky Byrne, iar refrenul cântecului "Sunlight" și notele sale înalte sunt fix ceea ce trebuie.

Minus One este trupa care aduce rockul pe scena Eurovisionului. Ciprioții și piesa "Alter Ego" sunt acel altceva care oferă sare și piper unui concurs de multe ori plin de piese prea lente.

Loading...
 
 

Citește și

 • ovidiu anton

  Televiziunea Română (TVR) a reușit "performanța" de a acumula datorii către European Broadcasting Union (EBU), în ultimii opt ani, ceea ce poate duce la sancționarea cu excluderea din concursul Eurovision, ce va avea loc în 10, 12 și 14 mai în Suedia, la Stockholm.

 • eurovision, anton, datorie, sanse, pariuri

  România riscă în acest an să nu participe la concursul Eurovision 2016, ce are loc în luna mai, la Stockholm, Suedia. Deşi TVR a plătit organizatorilor taxa de participare, instituţia publică ar putea fi pedepsită pentru datoriile acumulate de-a lungul timpului, care depăşesc 10 milioane de euro. Ultima rată, care a fost în valoare de 250.000 de euro, a fost achitată de TVR în luna ianuarie.

 • Ovidiu Anton Finala Eurovision Romania 2016

  Click! îți spune cine este Ovidiu Anton (33 de ani), solistul care a câștigat Finala Eurovision România 2016 și va merge în Suedia, pentru a reprezenta România în etapele finale ale competiției. Solistul este căsătorit și are o fetiță foarte frumoasă.

 • eurovision finalisti

  Duminică (6 martie) a avut loc Finala Eurovision România 2016. Câștigătorul adiției din acest an este Ovidiu Anton (33 de ani). Solistul va reprezenta România la etapele finale ale competiției, în Stockholm (Suedia), în luna mai.

 • eurovision 2016

  Eurovision 2016 este cel mai așteptat eveniment muzical din acest an. Cea de-a 61 ediție se ține la Stockholm, în Suedia, pe 10, 12 și 14 mai. Fanii Eurovision sunt furioși din cauză că producătorii emisiunii sunt cei care decid ordinea in care cântă artiștii. Aceștia consideră că se fac favoritisme și că unele țări pierd voturi din această cauză.

 • eurovision 2016

  Concursul cântecului european are loc în acest an în Suedia, în 10, 12 și 14 mai. Reprezentantul României, Ovidiu Anton, și ceilalți concurenți vor fi parte a unui show cu totul special plănuit de organizatori, căci la Stockholm se va pune accent pe o problemă intens dezbătută anul acesta peste tot în lume: criza refugiaților.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1