Care este ulima ispravă a fiicei lui Michael Jackson? Glumele ei nu sunt înţelese de ceilalţi

m_j_girl.png

foto
Paris Jackson are 19 ani
Foto: Instagram

Fiica regretatului Michael Jackson, Paris (19 ani) este cunoscută ca un spirit liber, căruia îi place să se bucure de natură şi de momente amuzante alături de prietenii cei mai buni. Paris ar putea fi considerată excentrică şi cu preocupări bizare de către unii critici care nu iau în calcul vârsta fragedă a acesteia. Ea este pasionată de ocultism şi spiritualitate şi nu se fereşte să împărtăşească cu prietenii virutali experienţele prin care trece.

Sâmbătă, 23 septembrie a încărcat pe pagina de Instagram un videoclip care a stârnit râsul în rândul admiratorilor ei, dar a ridicat şi anumite semne de întrebare asupra lucrurilor pe care fiica lui Michael Jackson le percepe ca fiind surse de amuzament. În filmul de câteva sevunde, Paris este înfăţişată fumând, cu ajutorul degetelor de la picioare. Se pare că orele de yoga i-au fost de folos întrucât dă dovadă de o felxibilitate ieşită din comun.

paris_jackson.png

foto
Paris Jackson a stârnit râsul prietenilor virtuali
Foto: Instagram

Nu este un lucru neobişnuit pentru Paris să încarce fotografii sau filme scurte cu un conţinut controversat.

paris.png

Foto
Paris a dorit ca toţi să poată vedea "urmele"tatuajului
Foto: Instagram

Cu puţin timp în urmă, a urcat pe Twitter o fotografie în care apare aproape dezbrăcată pentru a le arăta prietenilor virtuali noile tatuaje. Mai mult, ea a distribuit o imagine cu tricoul pătat de sânge pentru a ilustra durerea şi chinul cărora a fost supusă în timpul tatuării.

paris_jackos_tatuaj.png

foto
Tatuajul ilustrează chakrele, puncte de energie aflate în corp
Foto: Instagram

 

Loading...

Citește și

  • A devenit din nou o modă! Paris Jackson, Madonna şi fiica ei, Lourdes, Britney Spears şi Lady Gaga nu-şi mai depilează părul de la subraţ. Deşi au foarte mulţi bani în cont, divele nu se mai îngrijesc. Oare nu are posibilităţi să-şi cumpere lamă sau cremă depilatoare?!

  • Fiica legendarului Michael Jackson are ceva special ce, poate, a fost trecut de multe ori cu vederea. Paris Jackson are culoarea ochilor de un albastru ieșit din comun, la fel ca un ”white walker” din serialul Game of Thrones. Tânăra nu are lentile de contact și nici nu și-a făcut vreo operație la nivelul ochilor, ci suferă de o mutație genetică care-i afectează culoarea, nu și vederea, dându-le o nuanță de gheață.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1