Care este motivul pentru care nu poate scrie ? "Sunt atât de fericit încât nu pot compune"

bear.jpg

foto
Liam și Cheryl formează un cuplu de un an
Foto:Arhivă personală

Liam Payne (23 ani), fostul component al formației care a furat inimile a milioane de adolescente, One Direction, este în culmea fericirii de când și-a găsit sufletul pereche și a devenit tată. Toate lucrurile merg mai ușor atunci când ești iubit și apreciat, dar se pare că liniștea și fericirea au un impact negativ asupra creației lui Liam . Conform zicale „ce este prea mult strică”, cântărețul are probleme de concentrare și nu este productiv din cauza ultimelor evenimente fercite care au avut loc în viața sa, într-un timp atât de scurt.

Liam a recunoscut că are dificultăți în a compune pentru că este mult prea fericit, iar mintea îi zboară constant la cei dragi. „Am avut probleme să găsesc formularea potrivită pentru ce doream să transmit pentru că eram foarte entuziasmat de ce se întâmpla în viața mea personală la momentul respectiv. Este ușor să scrii atunci când ești trist, îți versi supărarea într-o baladă. Acum sunt fericit, foarte vesel și mă gândesc despre ce aș putea scrie”, a declarat Liam pentru The Telegraph.

liam.jpg

foto
Liam a devenit tată la începutul lunii martie
Foto: Instagram

Liam și iubita sa, Cheryl Cole au devenit părinți la începutul lunii martie.  Cântărețul este foarte mândru de băiețelul lui și a dezvăluit care este povestea din spatele alegerii unui nume atât de inedit pentru copil. Pe micuț îl cheamă Bear (Urs), iar Liam a mărturisit că au ales acest nume pentru că bebelușul scoatea tot felul de sunete amuzante, care semănau cu cele emise de un pui de urs.  Artistul este foarte discret în ceea ce privește viața sa personală și nu împărtășește fanilor detalii despre viața micuțului Bear pentru că nu dorește să îl expună privirilor curioșilor de la o vârstă atât de fragedă.

 

Loading...

Citește și

  • liam payne

    Liam Payne, fostul membru al trupei britanice One Direction, care a furat inimile adolescentelor din întreaga lume, a încărcat un mesaj pe pagina personală a unei rețele de socializare în care mulțumește fanilor pentru urările primite cu ocazia zilei sale de naștere. Fanii au fost suprinși să vadă o poză cu micuțul fiu al lui Liam și al cântăreței Cheryl Cole( 33 de ani ). Fiul celor doi a venit pe lume anul aceasta în luna iunie și deja a devenit centrul universului pentru tatăl celebru.

  • cheryl cole

    Cântăreața Cheryl Cole (33 de ani) se arată la față, dupa 32 de zile de absență. Cântăreața și-a lansat cel de-al treilea parfum. Fanii au respirat ușurați.