Cameron Diaz: «Am ditamai tufişul între picioare!»

CLIIMA20140106_0079_1.jpg

Nici când iese la plajă şi se îmbracă în bikini, frumoasa Cameron nu renunţă la podoaba ei pubiană, la care ţine foarte mult (foto: Photoland / Wenn / Reuters / Click! / Playboy)

E dezinhibată şi adoră să aibă mult păr la ruşinică. Actriţa Cameron Diaz e împotriva epilării inghinale şi le sfătuieşte pe femei să nu-şi mai îndepărteze părul pubian.

Epilarea inghinală definitivă e o modă printre tinerele femei. Nu şi pentru frumoasa Cameron Diaz, care preferă un „look" cât mai natural la ruşinică. Actriţa de 41 de ani le îndeamnă pe femei să nu se mai epileze în zona intimă, comparând părul pubian cu o uşă care sporeşte misterul organului sexual feminin.

„Părul pubian funcţionează ca o cortină mică şi vă face zona dintre picioare mai misterioasă pentru cel care doreşte să pătrundă acolo. Vă păstrează intimitatea şi îl incită pe iubitul tău să muncească mai mult... pentru a ajunge unde-şi doreşte. Oferiţi-o ca pe un cadou celui ales şi ar fi bine să îl lăsaţi să o descopere ca pe un cadou... aşa cum este. Cu cât ajunge mai greu la destinaţie cu atât îşi doreşte mai mult să revină", povesteşte blondina.

Mai mult, Cameron e împotriva epilării definitive (o procedură cosmetică non-chirurgicală care constă în înlăturarea părului nedorit cu ajutorul laserului, n.r.) şi crede că acest moft este o idee nebunească. „Este o decizie personală, dar gândiţi-vă să lăsaţi zonele genitale complet îmbrăcate, doamnelor. E ca şi cum ai purta aceeaşi pereche de pantofi sau aceeaşi pereche de blugi. Lumea se schimbă, oameni buni. Cum mai poţi planta apoi ceva ce a dispărut definitiv, atunci când se schimbă moda?", explică actriţa cu hotărâre.

Cum îşi coafează vedetele părul pubian?

Gwyneth Paltrow nu este nici ea o fană a epilatului inghinal definitiv şi preferă un păr pubian foarte bogat. Actriţa de 40 de ani a povestit cu haz că în luna aprilie a anului trecut, la lansarea unui film, căuta cu disperare un aparat de ras, deoarece urma să îmbrace o rochie prea transparentă pentru a purta lenjerie intimă.


Kate Winslet preferă ruşinica „cheală". Actriţa în vârstă de 38 de ani a fost nevoită să poarte o perucă pubiană în timpul filmărilor pentru „The Reader", pentru că abia mai avea păr în zona intimă. Kate s-a epilat cu ceară în totalitate foarte mulţi ani la rând, iar părul pubian îi creşte destul de rar şi foarte greu.


A făcut senzaţie în 2009 arătându-şi goliciunea într-un pictorial din Playboy. Loredana Chivu preferă tunsoarea zero, iar modul în care alege să renunţe la păr, e cu ajutorul aparatului sau cu ceară. Asistenta lui Capatos a fost totuşi creativă şi şi-a făcut un tatuaj colorat şi sexy.


Întrucât soţul i-a sugerat să nu se radă, preferând stilul clasic, cântăreaţa Corina s-a conformat. Astfel, în locul epilatului total, artista trebuie să se "tundă" urmând linia chilotului. Cu o asemenea "freză", cântăreaţa nu-şi permite să îmbrace la concerte pantaloni prea decoltaţi în zona cu pricina.
Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1