Brooklyn Beckham are o nouă iubită! E blondă, sexy şi face afaceri cu cannabis

brooklyn-beckham-abi-manzoni.jpg

brooklyn beckham abi manzoni relatie
Brooklyn Beckham se întâlneşte de câteva săptămâni cu Abi Manzoni
foto: Hepta/ Instagram

Brooklyn Beckham este la 19 ani un cuceritor în serie. După o relaţie de patru ani cu actriţa Chloe Grace Moretz, fiul Victoriei şi al lui David Beckham a început să “zboare din floare în floare”. S-a iubit pe rând, câteva luni, cu cântăreaţa Madison Beer, fotomodelul Lexi Wood şi dansatoarea Lexy Panterra. Zilele trecute, paparazzi l-au surprins la braţul unei alte blonde sexy.

Abi Manzoni este fotomodel, cântăreaţă şi are o afacere cu cannabis. Blondina l-a cucerit rapid pe Brooklyn, iar surse apropiate cuplului spun că “cei doi sunt nedespărţiţi, foarte afectuoşi şi atenţi unul cu celălalt”, potrivit Daily Mail.

da.jpg

lexi wook model succes
Lexi Wood este un model de succes
foto: Instagram
 

Abi are peste 20.000 de urmăritori pe Instagram, însă relaţia cu Brooklyn îi va aduce cu siguranţă şi mai mulţi fani. Tinerica vrea să devină o cântăreaţă celebră şi pe lângă cântat se ocupă şi de afaceri. Ea are o companie care comercializează marijuana.

abi-manzoni-instagramjpg

abi manzoni instagram iubita brooklyn beckham
Abi Manzoni pozează sexy pe Instagram
foto: Instagram

 

Marijuana se vinde ca drog legal într-un număr tot mai mare de state din America, odată cu legalizarea consumului său. Acolo unde consumul său este legal, marijuana se vinde ca plantă uscată, răşină, praf şi ulei.

„Conduc o companie de cannabis, care este licențiată legal și nu fumez marijuana”, a scris la un moment dat noua iubită a lui Brooklyn pe Instagram.

abi-manzoni-instagram.jpg

abi manzoni instagram iubita brooklyn beckham
Blondina îşi doreşte o carieră în muzică
foto: Instagram

 

Contactat de ziarele britanice, reprezentantul lui Brooklyn nu a făcut niciun comentariu cu privire la noua relaţie. Momentan, fiul lui David Beckham locuieşte în Los Angeles şi lucrează ca fotograf.

 

 

 

 

Loading...

Citește și