Britney Spears s-a logodit la 39 de ani

britney spears

A fost măritată de trei ori până acum
Britney și-a arătat inelul de logodnă cu diamant
Foto: Instagram

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Britney Spears s-a logodit. Vedeta, în vârstă de 39 de ani, este de 5 ani împreună cu logodnicul ei, Sam Asghari.

Lui Britney Spears nu îi vine să creadă că s-a logodit. Cântăreaţa americană, în vârstă de 39 de ani, Britney Spears, şi-a anunţat duminică logodna cu iubitul ei, Sam Asghari, de 27 de ani. Ea a postat pe un contul ei de pe o rețea socială un videoclip în care arată inelul de logodnă, cu diamant primit de la Asghari, alături de care trăiește începând din anul 2016.

Își dorește cu disperare să devină din nou mamă

Știrea vine la scurt timp după ce tatăl divei, Jamie Spears, de 69 de ani, a anunțat că se retrage după 13 ani în care a administrat viața și averea fiicei lui. Britney are doi copii din căsnicia cu Kevin Federline, pe Jayden (născut la 12 septembrie 2006) și Sean Preston (născut la 14 septembrie 2005). Britney s-a plâns că tatăl său i-a interzis să se căsătorească, timp de 13 ani, cât a deținut tutela asupra ei. De asemenea a susținut că a obligat-o să ia anticoncepționale și a decis ca medicii să-i pună un sterilet ca să nu mai poată rămâne însărcinată. Ea este disperată să aibă din nou un soț și să devină din nou mamă. De asemenea, Asghari a mărturisit nu demult într-un interviu că vrea să devină tată. Britney Spears s-a logodit la 39 de ani.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Cântăreaţa Britney Spears a mers săptămâna trecută să cumpere mâncare pentru câinii de la Pet Center din Los Angeles.

  • Britney Spears şi-a sărbătorit ziua într-un mod foarte simplu. Cântăreaţa a mers împreună cu agentul ei, Jason Trawick, la buticul preferat al starurilor, Fred Segal, din West Hollywood, după care s-a întors în vila sa din Calabasas încărcată de pachete.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5