Brigitte Macron, huiduită, înjurată şi criticată de vecini! Dezvăluiri incendiare

Brigitte

Brigitte
Brigitte a fost pusă la zid de toată lumea
Foto: Guliver splashnews

Prima Doamnă a Franţei, Brigitte Macron, a fost huiduită, înjurată şi criticată de toţi vecinii şi întreg cartierul după ce a început idila cu Emmanuel, care avea să devină preşedintele francez.

Părinţii profesoarei Brigitte Macron (64 de ani) , ambii doctori, au fost trataţi „ca şi când ar fi fost ciumaţi”, în timp ce ea a început idila cu Emmanuel Mcron (40 de ani), care la acea vreme îi era elev la Liceul Catolic La Providence. Uşa lor era scuipată şi primeau scrisori care o denunţau pe fiica lor, se arată în noua carte biografică neautorizată, intitulată „L'Affranchie”, scrisă de Maëlle Brun.

carteZoom
Cartea a apărut astăzi în librării
Cartea a ajuns în librării în timp ce Macron tocmai a sosit în Marea Britanie. Pentru prima sa vizită în această ţară de când a ajuns la Palatul Élysée. Brigitte i-a şocat pe concetăţenii ei din Amiens, când relaţia ei cu viitorul preşedinte a ieşit la iveală. La acea vreme, ea provenea dintr-o familie înstărită, soţul ei era un bancher de succes şi era mama a trei copii. Când l-a întâlnit prima oară pe Emmanuel, el avea 14 ani, iar ea 38 de ani. Viaţa ei respectabilă avea să se sfârşească. S-au îndrăgostit pe când el avea 15 ani, iar povestea lor a scandalizat Amiens. Brun citează o persoană apropiată doamnei Macron, căreia aceasta i-ar fi explicat că perioada este o “rană” în viaţa ei, despre care nu-i place să vorbească. “Dar mi-a spus cândva că şi-a pierdut toţi prietenii. Prietenii cu care pleca în vacanţă s-au schimbat peste noapte şi nu au mai vrut să-I vorbească”, a mai spus cunoştinţa acesteia.
MacronZoom
Macron a lăsat-o fără prieteni
Foto: Guliver splashnews
Tensiunile au ajuns extrem de grave în timpul relaţiei ei cu elevul Macron. Aventura a distrus căsnicia lui Brigitte cu Andrew-Louis Auziere, care are acum 66 de ani, cu toate că ea nu a obţinut divorţul până în 2006, şi a făcut ca Emmanuel să fie mutat de la şcoala din Amiens la Paris. Auziere a avut o reacţie violentă când a aflat că soţia sa avea o aventură, susţine Brun. A urlat şi a plecat de acasă. S-a întâmplat ca Emmanuel Mcron să fie chiar un prieten de şcoală al fiicei pe care Brigitte o avea cu soţul ei, Auziere, Laurence, la acea vreme. Soţul lui Brigitte a avut o reacţie violentă când a constatat că era înlocit de un coleg de şcoală al fiicei lui, un adolescent pe care îl primise adesea în casă. “Este o rană greu de vindecat”, scrie Brun. Auziere lucra în domeniul finanţelor pe atunci şi avea o viaţă fericită cu soţia şi cei trei copii ai lor, în Amiens. Bancherul a dispărut fără urmă, spun vecinii, care nu l-au mai văzut niciodată. După ce divorţul a fost în sfârşit finalizat, Emmanuel şi Brigitte s-au căsătorit.
Brigitte EmmanuelZoom
Brigitte l-a susţinut pe Emmanuel să ajungă preşedinte
Foto: Guliver splashnews
Au ales să se cunune în staţiunea Le Touquet, unde Brigitte, născută Trogneux, se măritase cu Auziere. Auziere s-a născut şi a crescut în Camerun, dar nimeni nu ştie unde se află acum. Copiii pe care îi are cu Brigitte, Laurence, Sebastian şi Tiphanie, se spune că menţin contactul cu el, dar sunt extrem de apropiaţi de mama lor. Doamna Macron, care e acum bunică, nu a vorbit niciodată de fostul soţ, Auziere, dar a explicat adesea de ce a continuat relaţia cu Emmanuel. “Sunt momente în viaţă în care trebuie să faci alegeri vitale. Şi pentru mine asta a fost. Aşa că ce s-a spus timp de peste 20 de ani nu are importanţă. Desigur, luăm micul dejun împreună, eu cu ridurile mele, el cu tinereţea lui”, a spus ea în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru revista “Elle”. Alte dezvăluiri din carte spun că Brigitte e mare fană a lui Phil Collins. În iunie, s-a deghizat ca să meargă la un concert al starului la Paris. Biografia mai susţine că Emmanuel a scris un roman picant despre iubirea lor de la început.
Brigitte Macron fostul sotZoom
Brigitte Macron împreună cu fostul soţ (stânga)
captură video
O vecină a familiei din oraşul natal al lui Macron susţine că i-a dactilografiat 300 de pagini de manuscris, dar nu a păstrat nici o copie. Era un roman îndrăzneţ, însă desigur personajele purtau alte nume. O purtătoare de cuvânt de la biroul lui Macron a refuzat să facă orice comentariu. Biografia neautorizată a fost scrisă de o editoare cunoscută, care face dezbăluiri-bombă despre celebrităţi. Cartea mai prezintă detalii despre prima căsnicie a lui Brigitte cu Andre-Louis Auziere, un bancher “drăguţ”, dar care nu vorbea prea mult, la polul opus faţă de soţia sa extravertită. Autoarea cărţii a vorbit cu foşti elevi ai lui Brigitte Trogneux, de pe vremea când era profesoară de teatru la liceul din Amiens. Este de asemenea amintit impactul pe care l-a avut asupra lui Brigitte moartea surorii ei mai mari într-un accident de maşină împreună cu soţul şi fiica lor de şase ani, în 1961. Brun spune că ea şi-a creat o carapace de protecţie după tragedie.

 

 

loading...
Loading...