Brad, uite aici se ascunde Angelina!

24-peglob-2-casa-angelina.jpg

Casa e înconjurată de un gard de 3,5 metri şi copaci stufoşi

Şi-a premeditat divorţul? Cu o lună înainte să depună actele de divorţ Angelina Jolie (41 de ani) a închiriat o casă în Malibu pentru care plăteşte 95.000 de dolari pe lună. Vila e înconjurată de copaci şi păzită de bodyguarzi. Aici se ascunde actriţa cu cei şase copii.

Angelina Jolie a depus actele de divorţ luni, 19 septembrie, acuzându-l pe Brad Pitt (52 de ani) că l-a agresat pe Maddox, 15 ani, în timp ce familia zbura cu avionul. Cei doi au ajuns în instanţă, disputându-şi acum custodia celor şase copii (cei trei adoptaţi: Maddox, 15 ani; Pax, 12 ani, şi Zahara, 11 ani, şi trei biologici: Shiloh, 10 ani, şi gemenii de 8 ani Knox şi Vivienne.

24-peglob-1-angelina-jolie-copii-click.jpg

Angelina Jolie a făcut acest pas pentru binele familiei. Aici, împreună cu gemenii Vivienne şi Knox, Shiloh şi Zahara

Brad e gata să facă testul cu detectorul de minciuni pentru a o convinge pe Angelina că nu a înşelat-o cu Marion Cotillard, însă actriţa rămâne de neînduplecat. Ea şi-a pregătit din timp pasul pentru că Brad „începuse să bea mult alcool şi să fumeze iarbă”, susţine TMZ. La finele lunii august ea a trimis-o pe asistenta ei Holly Golean să închirieze o vilă de 12 milioane de dolari, din Malibu.

Casa are piscină, sală de forţă, cinci dormitoare, cinci băi, pereţi de sticlă, jacuzzi şi e înconjurată de copaci stufoşi. Proprietatea beneficiază de pază video 24 din 24, e înconjurată de ziduri de beton de 3,5 metri şi păzită de patru bodyguarzi.

Are propria plajă, la baza falezei şi vecinii sunt Anthony Hopkins, Sean Penn, Julia Roberts şi Matthew McConaughey. Angelina şi Brad s-au cuplat în 2004 pe platoul de filmare de la „Dl. şi d-na Smith”, când Brad era căsătorit cu Jennifer Aniston. Brad locuieşte în casa familiei din Los Feliz, tot în Los Angeles.

Click! spune

24-peglob-4-carare.jpg

Are propria potecă de acces la plajă

Unde s-a mutat Angelina? La 65 de kilometri de casa familiei din Los Feliz, Los Angeles, în partea de vest a metropolei, pe faleza din Malibu. Asta înseamnă 55 de minute de mers cu maşina.
De ce aici? Pentru a fi aproape de tribunalul unde se va judeca procesul privind custodia celor şase copii.
Cum a amenajat casa? Are 5 dormitoare, cinci băi, bucătorie pentru 10 persoane, piscină, sală de forţă, jacuzzi, iar livingul a fost transformat în sală de jocuri video. Proprietatea e păzită de 4 bodyguarzi.

Loading...

Citește și