Brad şi Angelina vând ulei de măsline

15-vedext-2.jpg

O sticlă de o jumătate de litru costă 30 de dolari
Foto: Guliver / Splashnews

Nu au scos la vânzare castelul Miraval! Chiar dacă sunt în divorţ, Angelina Jolie şi Brad Pitt continuă să facă afaceri împreună. Au dat lovitura cu vânzările de ulei din măslinele de pe domeniul lor.

La începutul lunii martie, a fost scos la vânzare pentru prima oară uleiul produs din măslinele recoltate de pe imensul domeniu pe care Angelina Jolie (41 de ani) şi Brad Pitt (53 de ani) îl deţin în sudul Franţei. Pe cele 12 hectare ale proprietăţii pe care se află şi castelul Miraval, unde cei doi au făcut nunta în urmă cu trei ani, sunt cultivaţi măslini în şapte varietăţi, Verdale, Pichouline, Tanche, Lucques, Aglandau, Cayon şi Arboussan şi viţă-de-vie.

15-vedext-3-brad-angelina.jpg

Domeniul Miraval a fost cumpărat de Brad Pitt şi Angelina Jolie în 2008 cu 60 de milioane de dolari
Foto: Guliver / Splashnews

Deşi Angelina a dat divorţ de Brad, anul trecut, în septembrie, pe motiv că l-ar fi agresat pe unul dintre cei şase copii ai lor, cei doi actori au decis să continue afacerile pentru binele familiei. Vinul produs de ei tot pe domeniul din sudul Franţei se vinde foarte bine, mai ales în SUA, iar acum, cu uleiul extravirgin 100% ecologic, chiar au dat lovitura. 10.000 de sticle de o jumătate de litru de ulei de măsline vor fi pe piaţă în SUA în câteva săptămâni. Prima cantitate scoasă la vânzare s-a vândut ca pâinea caldă, deşi o sticlă costă 30 de dolari (circa 127 de lei). “Uleiul este savuros, cu note de migdale şi nuci”, a spus Charles Perrin, care se ocupă de producerea acestuia.

Plantaţia de măslini are de acum 12 ani şi oferă o producţie 100% ecologică, fiindcă nu sunt stropiţi cu chimicale, a mai explicat acesta. Brad şi Angelina au devenit producători de ulei şi vin de când au cumpărat Miraval în 2008, cu 60 de milioane $. Conform contractului prenupţial, după divorţ, el rămâne cu 240 de milioane $, 7 proprietăţi, iar ea cu 160 de milioane $ şi 4 proprietăţi. Doar Miraval rămâne proprietate comună.

 

Loading...
 
 

Citește și

 • angelina jolie maddox adoptie cambodgia

  Un asistent social din Cambodgia susține că a mințit atunci când a semnat documentele de adopție a primului ei copil, Maddox (15 ani). Mounh Sarath a scris în acele acte că este tatăl băiatului, pentru a grăbi procesul de adopție a copilului. Angelina Jolie (41 de ani) a declarat de multe ori că a încercat tot posibilul ca să-i găsească pe părinții biologici ai lui Maddox.

 • angelina jolie

  În presă au apărut mai multe fotografii nemaivăzue cu Angelina Jolie, în care este tatuată pe spate de un călugăr thailandez. Se pare că momentul a fost imortalizat chiar cu câteva luni înainte de a se despărți de Brad Pitt.

 • angelina jolie maddox cambodgia film

  Angelina Jolie (41 de ani) este din nou în lumina reflectoarelor! Și nu din cauza divorțului de Brad Pitt, ci datorită vizitei în Cambodgia, țara natală fiului ei cel mare, Maddox (15 ani). Bruneta a ținut o conferință de presă, sâmbătă (18 februarie), înainte de premiera filmului regizat de ea, „First They Killed My Father” („Întâi mi-au omorât tatăl” n.r).

 • Angelina Jolie

  Chiar dacă Angelina Jolie și Brad Pitt s-au înțeles să nu divulge nicio informație cu privire la procesul lor de divorț, ca să nu se mai facă de râs în presă, săptămâna trecută, totuși, în presa de peste Ocean s-a aflat despre faptul că actrița nu-și dorește doar dreptul de custodie deplină asupra copiilor, dar și obținerea unei pensii alimentare din partea fostului soț.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1