Brad şi Angelina lasă întreaga avere copiilor

Citeste tot despre: 

Brad Pitt şi Angelina Jolie se vor căsători în curând. El a reuşit, în sfârşit, să o convingă pe divă să semneze un contract prenupţial care pune la bătaie soarta celor 320 de milioane de dolari deţinuţi de ei.

Angelina Jolie (38 de ani) şi Brad Pitt (49 de ani) au cedat, în cele din urmă, presiunilor celor 6 copii de a se căsători. Cele trei odrasle adoptate, Maddox (12 ani), Pax (9 ani), Zahara (8 ani), şi cei trei biologici, Shiloh (6 ani), şi gemenii Knox şi Vivienne, de 4 ani au reuşit să-şi convingă părinţii să facă nuntă în sfârşit. Astfel, cea mai aşteptată nuntă va avea loc în preajma Crăciunului, potrivit ediţiei britanice a revistei "Grazia".

Ca dovadă că minunea mult râvnită de copii se va îndeplini, revista spune că Brad a reuşit s-o convingă pe Angelina să semneze şi un contract prenupţial. Cuplul a semnat luna trecută acest document de 101 de pagini, conform căruia toate bunurile se vor împărţi echitabil între cei 6 copii. În caz de divorţ, fiecăruia dintre actori îi va reveni averea de dinainte de a fi împreună, respectiv 145 de milioane dolari, ea, 175 de milioane, el.

Chiar dacă vor ajunge vreodată la un divorţ, fiecare dintre ei va trece în testament sume egale pentru copii. Deci căsătoriţi sau nu, pe primul loc pentru ambii rămân moştenitorii. Angelina şi Brad visează la o nuntă de Crăciun la Castelul Miraval, casa lor din sudul Franţei. Nunta va avea loc înaintea celei de-a doua operaţii a Angelinei, care, după ce şi-a scos sânii, vrea să renunţe la ovare pentru a reduce riscul de a face cancer.

Se căsătoresc la insistenţele odraslelor

Despre căsătoria Angelinei Jolie cu Brad Pitt, care sunt logodiţi de 18 luni, s-a vorbit pentru prima oară în 2010.

Au apărut, apoi, mai multe date pentru nunta lor pentru vara lui 2011, Crăciunul anului 2012, vara anului 2013, ba la 11 august, ba la 18 august... În sfârşit vor face nuntă de Crăciun la Castelul Miraval, casa lor din sudul Franţei.


Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1