Brad Pitt, prima ședință foto după despărțirea de Angelina

3fe0db4400000578-0-image-a-68_1493777297603.jpg

brad pitt angelina jolie divort copii
Este prima ședință foto a actorului în vârstă de 53 de ani, de la separarea de fosta soție, Angelina Jolie
foto: Ryan McGinley/ GQ

A fost ani la rândul în topul celor mai sexy bărbaţi din lume. Despărţirea de Angelina Jolie l-a transformat complet pe Brad Pitt şi o bună perioadă de timp a stat departe de lumina reflectoarelor.

La opt luni de la despărţirea de actriţă, Brad revine cu un pictorial de excepţie, pe coperta unei cunoscute reviste britanice de fashion și lifestyle, GQ Magazine.

jolie.jpg

angelina jolie
Angelina Jolie a mărturisit că divorțul de Brad Pitt a afectat-o profund
Foto: Getty

Este prima ședință foto a actorului în vârstă de 53 de ani, de la separarea de fosta soție, Angelina Jolie, din august anul trecut.

Fotograful Ryan McGinley a realizat trei seturi de imagini diferite pentru coperta revistei, în care Brad arătă extrem de schimbat față de imaginea sa de anul trecut.

Pentru şedinţa foto, Brad şi Ryan au călătorit la White Sands Monument National, Parcul Național Carlsbad Caverns și Parcul Național Everglades, scrie mailonsunday.com.

Fotografiile sunt însoțite și de un interviu cu Pitt, în care acesta vorbeşte despre „dragoste, pierdere, rolul de tată și cum să treci peste tot, atunci când lucrurile se destramă”.

 

 

Loading...

Citește și