Boy George, de nerecunoscut! Cât de mult s-a îngrășat artistul

boy-george-hp.jpg

Boy George s-a îngrășat
Boy George a pierdut din nou lupta cu kilogramele
Foto: Profimedia
Citeste tot despre: 

Extravagantul Boy George (57 de ani) nu este deloc atât de nonconformist în viața de zi cu zi. Recent, el a fost surprins de paparazzi pe o stradă din Londra, îmbrăcat lejer și aparent cu mai multe kilograme în plus.

Boy George nu trebuie să își facă griji că va fi recunoscut dacă iese pe stradă. Celebrul artist arată total diferit atunci când nu este pe scenă. Cântărețul a renunțat la machiajul extravagant cu care și-a obișnuit fanii, dar și la hainele ieșite din comun pe care le poartă la concerte sau în videoclipuri.  Boy George, pe numele său real George Alan O'Dowd a fost surprins plimbându-se în Londra, îmbrăcat într-un outfit lejer, de culoare neagră. Cu câteva kilograme în plus, singurul detaliu care l-ar fi putut da de gol sunt tatuajele de pe față. 

boy-george.jpg

Boy George s-a îngrășat
Boy George s-a îngrășat în ultima vreme
Foto: Profimedia

Boy George s-a îngrășat la loc

boy-george-2.jpg

Boy George are tatuaje pe față
Boy George este tatuat pe față
Foto: Profimedia

 

În urmă cu doi ani, cântărețul reușise să „topească” 40 de kilograme, însă a pierdut din nou lupta cu greutatea. A avut 120 de kilograme, ajunsese la 80, dar acum pare că a mai pus ceva pe el. La acea vreme, Boy Gorge a mărturisit că a reușit să slăbească datorită migdalelor. Artistul, care până în 1987 a fost membru al trupei Culture Club, împreună cu care a lansat hituri cum ar fi “Karma Chameleon” sau “Do you really want to hurt me”, s-a chinuit mult să slăbească de-a lungul anilor. El a apelat și la un nutriționist, dar problemele de sănătate l-au făcut să se îngraje iar.

Boy George a avut mult timp și probleme cu drogurile, iar asta i-a afectat organismul. Boy George a fost arestat la New York în 2005, pentru posesie de cocaină, iar în 2009 a fost condamnat la 15 luni de puşcărie pentru sechestrarea unui bărbat norvegian care a refuzat să facă sex cu el.

boy-george-3.jpg

Boy George a pierdut lupta cu kilogramele
Artistul a avut și în trecut probleme cu greutatea
Foto: Profimedia

 

Citește și

Boy George: «Închisoarea mi-a salvat viaţa!»

I-a spart faţa lui Boy George să-i ia pălăria

 

Loading...

Citește și