Bomba sexy Katie Price şi-a săltat a 11-a oară poponeţul! De data asta fără bisturiu

katie_price.jpg

katie price
Katie Price şi-a dus poponeţul la revizia de iarnă

La 39 de ani, Katie Price vrea să arate ca la 20. Şi pentru asta cheltuieşte sume importante pe diferite proceduri de rejuvenare. Bomba sexy care a pozat în Playboy în urmă cu mai bine de 15 ani, şi-a făcut dinţii în Turcia şi recent a făcut cea de a 11-a operaţiune de ridicare a feselor.

Katie Price are o avere estimată la peste 30 de milioane de lire sterline şi face bani din apariţiile sexy în diferite reclame. Ea a are o linie de produse cosmetice şi parfumuri, de haine şi chiar accesorii pentru cai. Şi cum ea e imaginea produselor, este obligată să îşi întreţină trupul în cele mai mici detalii. „Tehnica non-invazivă LipoFirm pro se bazează pe un aparat-minune care dă elasticitate pielii, arde grăsimea din straturile superficiale ale acesteia, reduce celulita şi dă contur corpului”, a explicat Katie Price pe pagina ei de Internet în timp ce se filma efectuând procedura.

katie priceZoom
Katie Price fac bani din poze sexy şi campanii publicitare

Ea a dezvăluit că „asta este cea de a 11-a oară când apelează la acest tip de intervenţie şi că fundul apetisant pe care l-a afişat în ultima vreme este o dovadă vie a faptului că procedura funcţionează. „Am făcut tratamentele astea până când mama mi-a zis să mă opresc pentru că fundul meu este prea mare. Opreşte-te, mi-a zis ea. Fundul tău e prea bombat şi nu este bine pentru organismul tău”, a explicat bomba sexy pentru The Sun.

 

Price spune că a slăbit o mărime la blugi după ce s-a dat jos de pe masa de tratament şi că după „nivelarea fundului” a mai făcut şi o procedură de întinerire facială, extrem de dureroasă care avea ca scop îndepărtarea celulelor moarte. Ea a recunoscut că a investit în corpul ei peste un milion de lire sterline în ultimii cinci ani schimbându-şi implanturile mamare, ridicând fesele, injectând Botox şi efectuând diferite proceduri de rejuvenare.

loading...