Bombă! Cu cine a putut să se cupleze Priscilla Presley în tinerețe

Priscilla Presley

Priscilla Presley
La 72 de ani, Priscilla Presley vrea să-şi refacă viaţa
Foto: Guliver splashnews

A avut o relaţie cu cântăreţul Tom Jones, dar nu a durat! Priscilla Presley, fosta soţie a legendarului Elvis Presley, s-a cuplat cu un bărbat care trăieşte într-o rulotă.

„De la luxul de la Graceland, unde a locuit cu Elvis, la Wasteland (n.r. deşert, în limba engleză)”! Relaţia cu cântăreţul Tom Jones (76 de ani) nu a mers, iar actriţa Priscilla Presley, de 72 de ani, s-a aruncat în braţele unui alt bărbat ca să uite suferinţele, susţine radaronline. Alesul ei este Matthias Granic, de origine germană, un artist mult mai tânăr care locuieşte într-o rulotă într-un parc din Hemet, California.

Matthias GranicZoom
Matthias Granic are 58 de ani
După ce a locuit ca o regină la Graceland, Priscilla se mulţumeşte şi cu Granic, un bărbat de 58 de ani, fără casă.  Văduva lui Elvis Presley, Priscilla cunoscută mai ales pentru rolul Jennei Wade, din serialul “Dallas” a avut o relaţie cu Tom Jones, pe care a început-o  la numai 11 luni de la decesul Melindei, soţia starului. Lucrurile nu au decurs cum şi-ar fi dorit şi povestea lor de dragoste s-a sfârşit. Tom Jones a anunţat deja că vrea să-şi vândă casa din SUA şi să se întoarcă pentru totdeauna în Marea Britanie. După divorţul de Elvis Presley, care a murit în 1977, la 42 de ani, Priscilla a avut mai mulţi iubiţi, dar nu şi-a mai găsit un bărbat pe inima ei ca să se recăsătorească. Are o fiică, Lisa Marie Presley (48 de ani)  şi o avere de 150 milioane de dolari.
loading...
Loading...