Biserica celebrităţilor. Scientologia, religia care şantajează, cenzurează şi brutalizează

shutterstock-251884003.jpg

Biserica scientologică este asociată cu multe despărțiri, agresiuni şi acte de violenţă @shutterstock
clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Despre religia scientologică s-a vorbit mult, mai ales prin prisma celebrităţilor care au devenit adepţi ai acestui cult: Tom Cruise, Lisa Marie Presley, John Travolta, Cruise, Kirstie Alley. Cu toate acestea, Biserica Scientologică este încă învăluită în mister, chiar dacă unii foşti adepţi au făcut dezvăluiri cutremurătoare despre ceea ce se întâmpla în interior.

Cosiderată sectă de unii, scientologia este o mişcare religioasă creată în anii ʼ50 de scriitorul de literatură ştiinţifico-fantastică L. Ron Hubbard. Figură controversată, Hubbard a fost influenţat de cele trăite în cel de-al Doilea Război Mondial, când a fost comandantul unui submarin al armatei Statelor Unite.

Conform scientologiei, fiecare om este tetan, un spirit nemuritor care a fost atât de afectat de diverse experienţe traumatizante trăite de-a lungul vieţii (mai bine zis al vieţilor), încât a uitat că este nemuritor. Tetanii posedă controlul absolut asupra trupurilor lor, dar, de fiecare dată când moare un trup, tetanul trebuie să intre într-un alt trup. De aceea scientologii cred în reîncarnare.

Citește aici detalii despre convingerile care stau la baza acestei religii și de ce este de vină pentru decăderea a numeroase staturi de la Hollywood.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Familia lui Tom Cruise trece prin momente dramatice. Actorul a slăbit aproape 7 kilograme în numai 6 luni, de când soţia sa, Katie Holmes (33 de ani) a dat divorţ de el. Tom este convins că are cancer şi va muri curând.

  • Elvis alături de soția sa, Priscilla, și unica lui fiică, Lisa Marie

    Odată, dormea liniștită știind că verzișorii din moștenirea de un miliard de dolari de la Rege lucrează pentru ea. Acum, a ajuns la mila rudelor, dormind pe canapeaua fiicei sale celei mari, Riley Keough.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1