Beyonce, cea mai frumoasă apariție de la Met Gala 2016

beyonce_main.jpg

beyonce met gala
Beyonce a impresionat, ca de obicei
Foto: Getty Images
Citeste tot despre: 

La o săptămână după ce a alimentat zvonurile despre destrămarea mariajului său, Beyonce și-a făcut apariția luni seară (3 mai), la Met Gala, neînsoțită de soțul ei, rapperul Jay Z.

Câștigătoarea Grammy și-a făcut apariția pe covorul roșu îmbrăcată într-o rochie futuristică Givenchy, confecționată din latex de culoarea nud în trendul temei de la „Met Gala - Manus x Machina: Moda într-o eră a Tehnologiei”.

 

beoynce2.jpg

beyonce met gala
Momentul în care Beyonce și-a făcut apariția la Met Gala
Foto: Getty Images

 

beyonce.jpg

beyonce met gala
Rochia pe care a purtat-o Beyonce este o creație a celor de la Givenchy
Foto: Getty Images

 

beyonce1.jpg

beyonce met gala
Solista a venit neînsoțită, alimentând speculațiile că mariajul său cu rapperul Jay Z ar fi pe final
Foto: Getty Images
Loading...

Citește și

 • nicki minaj met gala

  Se spune că Met Gala este, pentru industria modei, aproape la fel de importantă precum premiile Oscar pentru industria filmului. Muzeul Metropolitan din New York a fost luni seară (n.r. 3 mai) gazda celor mai importante celebrități din lumea muzicii și a filmului. Indiferent de tema costumației aleasă în fiecare an, Met Gala garantează slipire, vivacitate și non-conformism.

 • lady gaga met gala

  Tema pentru anul acesta de la Met Gala a fost "Manus x Machina: Moda într-o eră a tehnologiei" s-a potrivit ca o mănușă pentru excentrica Lady Gaga. Având o coafură demnă de anii '80, solista și-a făcut apariția pe covorul roșu într-o ținută cu o tentă vintage, purtând cu jachetă Versace care te trimitea cu gândul la o placă de circuit electronică și încălțată în niște platforme care sfidau gravitația.

 • madonna sani fund met gala

  Diva a fost prezentă la Met Gala (cunoscut și drept Costume Institute Gala n.r), evenimentul unde toate celebritățile se întrec în costumații îndrăznețe. Madonna (57 de ani) a optat pentru o ținută care i-a lăsat mască pe toți cei prezenți la Metropolitan Museum din New York, luni (2 mai). Artista a purtat un body care i-a lăsat sânii și fundul la vedere.

 • Beyonce jay z

  Chiar dacă de curând au sărbătorit opt ani de căsnicie, Beyoncé (34 de ani) și Jay-Z (46 de ani) nu pot pune capăt zvonurilor care îi dau tot mai aproape de o despărțire.