Beyoncé, acuzată de o echipă din Anglia

19-sport-asta-gettyimages-512371462.jpg

Concertul susţinut de Beyoncé pe stadionul formaţiei Sunderland a avut urmări şi pentru echipa de fotbal

Sunderland are un start de sezon foarte prost în prima ligă engleză de fotbal, iar oficialii clubului dau vina pentru asta pe... cântăreaţa Beyoncé!

Conform antrenorului formaţiei, David Moyes, startul greoi de campionat pe care îl are formaţia la care e legitimat şi Gardoş e cauzat de concertul susţinut de Beyoncé, chiar pe stadionul echipei, înaintea startului sezonului. Astfel, pentru a proteja gazonul, oficialii clubului au cerut în mod expres să fie programaţi în prima etapă să joace în deplasare, pentru că gazonul de acasă era foarte prost.

Ruga le-a fost acceptată, astfel că au debutat chiar pe terenul uneia dintre marile favorite la titlu, Manchester City, care s-a impus cu scorul de 2-1. De acolo a început dezastrul, trupa lui Moyes obţinând un singur egal în patru etape. Conform lui Moyes, totul a plecat de la concertul fostei componente a trupei Destiny’s Child, care a avut loc pe 28 iunie. Spectatorii au distrus gazonul – cam cum s-a întâmplat şi pe „Cluj Arena” în timpul Untold Festival – şi astfel jucătorii săi nu au avut permisiunea de a se antrena pe propriul stadion, pentru a lăsa iarba să crească. Din acelaşi motiv nu s-au organizat nici amicale pe propriul teren înaintea sezonului, astfel că, atunci când le-a venit rândul să joace acasă, cei de la Sunderland au călcat, de fapt, pentru prima dată pe stadionul lor. 

19-sport-sunderland.jpg

Sunderland (în roşu) ocupă locul 15 în Premier League

 

Loading...

Citește și

  • beyonce mtv vma rochie castigatori

    Cântăreața a oferit un recital-surpriză pentru gala MTV Video Music Awards 2016, duminică seară (28 august). Ca întotdeauna, Beyoncé (34 de ani) a furat privirile tuturor încă de când a pășit pe covorul roșu. Artista a renunțat la lenjerie intimă, iar ținuta ei a fost printre cele mai lăudate de criticii vestimentari.

  • beyonce de romania

    Beyonce de România a fost supusă marți, 26 iulie, unei operații de tip reparator. Aceasta a avut mult de tras după ce a luat proasta decizie de a se oprea la fund și la sâni în aceeași zic, acum un an și jumătate.

  • Beyonce de România trece prin clipe grele. Blondina a mărturisit joi seară (22 iunie) la emisiunea ''Un show Păcătos'' de la Antena 1 că fostul iubit încearcă să îi facă rău, deși relația lor s-a consumat în urmă cu patru ani.

  • beyonce de romania

    Mădălina Dumitru, cunoscută ca Beyonce de România, face numai alegeri nefericite în materie de bărbați. A înșirat mai mulți, dar nu și-a găsit liniștea în brațele nimănui, iar asta o face să-și pună semne de întrebare și să regrete deciziile luate. Una dintre acestea este și legătura cu Costel Biju, cu care a fost doar trei luni, acum patru ani.