Ben Affleck s-a despărțit de Ana Armas

ben.jpg

Ben și alma au fost împreună peste un an
Ea a propus despărțirea
Foto: Profimedia
Citeste tot despre: 

Ben Affleck s-a despărțit de Ana Armas. Actorul în vârstă de 48 de ani și iubita sa, de 32 de ani, au decis împreună să pună capăt relației.

Ben Affleck s-a despărțit de Ana Armas după aproape un an împreună. Ea a fost cea care a propus încheierea relației și el a fost imediat de acord. Actorii Ben Affleck (48 de ani) și Ana Armas (32 de ani) s-au despărțit amical după ce ambii au căzut de acord că nu mai pot continua viața împreună. ”Ea a inițiat ruptura. Relația lor era complicată”, a spus o sursă pentru revista ”People”. Ana nu voia să se stabilească în Los Angeles. Ben, în schimb, nu vrea să plece din Los Angeles, fiindcă vrea să rămână aproape de cei trei copii ai lui, Violet, de 14 ani, Seraphina, de 11 ani, și Samuel, de 8 ani, pe care îi are din căsnicia cu Jennifer Garner (48 de ani), care a durat din 2005 până în 2018. Ben și Ana s-au cunoscut în noiembrie 2019, în timp ce turnau împreună pentru filmul ”Deep Water”. În martie 2020, publicul a aflat de relația lor, când au petrecut amândoi o vacanță romantică în țara ei natală, Cuba.

Ben Affleck nu își poate ține mânile departe de iubita lui! Cum au fost surprinși în public el și Ana de Armas

Ben Affleck, crai între trei femei

Ea a inițiat ruptura

 

Cei doi actori au petrecut împreună aproape întreg anul 2020. În august, anul trecut, au apărut zvonuri că Ana se mutase în casa lui Ben din Pacific Palisades, California, SUA. Ba chiar și-a pus în vânzare casa ei din Venice, California. A fost văzută mutându-și lucrurile la Ben. Purta și un inel cu diamante despre care s-a crezut că era dăruit de el pentru logodnă. La acea vreme, în fața casei lui a apărut și un poster de carton care o reprezenta pe Ana Armas, în mărime naturală, cu care copiii lui se jucau. Recent, după ce Ben și Ana s-au despărțit, posterul a fost aruncat la gunoi. ”Sunt în puncte diferite în viețile lor, este dragoste profundă și respect. Ben vrea să lucreze de unul singur în continuare. Are trei proiecte și e un tată serios de familie. El și Ana sunt fericiți fiecare unde este”, a spus o altă sursă. Înainte de cubaneză, Ben Affleck a mai avut relații cu Lindsay Shookus, între 2017-2018, și cu fotomodelul Shauna Sexton, dar nu au mers. Ben Affleck s-a despărțit de Ana Armas.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1