Băiatul lui Alain Delon a împuşcat un fiu de ambasador

Citeste tot despre: 

Şoc! Alain Delon (75 de ani) are din nou probleme grave cu fiul său, Alain-Fabien, în vârstă de 17 ani. Acesta l-ar fi împuşcat accidental pe fiul unui ambasador, în timpul unei petreceri.

Unul sau mai multe focuri de armă au fost trase joi seara în apartamentul lui Alain Delon dintr-un cartier şic al Genevei, Elveţia. Starul nu se afla acasă. În apartament era fiul său, Alain-Fabien, care l-ar fi rănit pe un minor, fiul unui ambasador, potrivit ziarului "Le Matin".

Presa elveţiană spune că o fată, tot minoră, ar fi fost de asemenea rănită şi dusă de urgenţă la spital cu o ambulanţă.

Potrivit martorilor oculari, o altă persoană împuşcată în abdomen ar fi fost coborâtă pe scări de un grup de tineri care plângeau, cu toţii fiind în stare de şoc.

Alain-Fabien invitase acasă vreo zece prieteni, la o petrecere. Distracţia a degenerat într-o ceartă care s-a lăsat cu împuşcături. Poliţia a căutat arma în jurul piscinei, dar nu a găsit-o.

Nu este prima oară când Alain Delon are probleme cu fiul lui, Alain-Fabien, născut de cea de-a doua soţie a sa, olandeza Rosalie Van Breemen. Starul s-a luptat multă vreme să-l scape de sub influenţa drogurilor.

Acuzaţiile de împuşcare a unui om sunt şi mai grave. În tinereţe, Alain Delon s-a confruntat cu probleme similare.

Citiţi mai multe amănunte în ziarul "Click! de duminică", 3 iulie.

Citeşte şi:

Alain Delon: «Sunt un mit viu»

Alain Delon  îşi dezvăluie secretele


Loading...