Ashley Judd: «La audiţii, mă puneau să-mi arăt sânii»

15_foto4-90-90.jpg

Ashley Judd a făcut o nouă dezvăluire şocantă la Festivalul de Film Sundance

Actriţa de 49 de ani, Ashley Judd, face o nouă dezvăluire şocantă cu privire la abuzurile sexuale de la Hollywood. La doar câteva luni după ce l-a acuzat pe producătorul Harvey Weinstein de hărţuire sexuală şi că i-a „pus beţe în roate” în obţinerea unui rol în „Stăpânul Inelelor” pentru că a refuzat să facă sex cu el, Judd şochează iar.

Invitată la Festivalul de Film Sundance, duminică, în Park City, statul Utah, Ashley a povestit cum a decurs o audiţie pentru obţinerea unui rol.

15_foto5-90-90.jpg

În 1996, actriţa a apărut în sânii goi în filmul “Viaţă normală”

 

„Am intrat în cameră, ne-am salutat politicos şi brusc mi s-a cerut să îmi dau jos tricoul de pe mine... Evident, am fost şocată şi am răspuns: «În nici un caz!». Am ieşit din sală şi am realizat că nu voi fi distribuită în rol”, a povestit Judd pentru Univision Communications. Asta era prima audiţie importantă la care participa Judd: „Mă luptam pentru rol cu o altă actriţă. Însă am realizat că nu era o competiţie de talente, ci... un duel al sânilor”. Ashley Judd şi alte 50 de actriţe l-au acuzat făţiş în octombrie 2017 pe Harvey Weinstein de hărţuire sexuală şi abuz. De-a lungul carierei ei însă, Judd a apărut în sânii goi pe micile ecrane...

Loading...