Asemenea sâni meritau diamante pe măsură. Ce inel are Emily Ratajkowski

emily-ratajkowski-plaja.jpg

emily ratajkowski plaja sani
Emily Ratajkowski este considerată vedeta cu cei mai frumoşi sâni naturali din lume
foto: Instagram

În martie, Emily Ratajkowski (27 de ani) a luat pe toată lumea prin surprindere după ce a anunțat că s-a căsătorit în secret cu actorul Sebastian Bear-McClard. Apoi, vedeta cu cei mai frumoşi sâni din lume a apărut la evenimente cu o verighetă simplă, din aur galben, însă inelul de logodnă l-a ţinut ascuns…până azi.

Se spune că diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei femei. Aşa că nu e de mirare că vedetele de peste Ocean se întrec în inele de logodnă şi aşteaptă ca peţitorii să le pun pe deget râvnita piatră. 

Emily Ratajkowski, cerută de nevastă la restaurant

Imediat după ce s-a căsătorit cu Sebastian Bear-McClard, actriţa a apărut la evenimente cu o verighetă din aur galben. Nici urmă însă de inel de logodnă. Invitată în emisiunea lui Jimmy Fallon, în aprilie, vedeta cu cei mai frumoși sâni naturali din lume a povestit cum a fost cerută de nevastă. ”Propunerea a venit în timp ce luam masa la restaurant, în New York. Nu avea inelul la el, așa că am strâmbat puțin din nas: «mmm, nah». Apoi el a luat agrafa de pe nota de plată și a modelat un inel. Mi s-a părut tare romantic”, a povestit Emily în emisiunea lui Jimmy Fallon.

Şi-a etalat pentru prima dată inelul de la soțul ei

La patru luni de la căsătorie, Emily şi-a etalat pentru prima dată inelul de logodnă primit de la soţul ei. A făcut-o pe Instagram, acolo unde este urmărită de 18 milioane de fani.

emily-ratajkowski-inel-logodna.jpg

emily ratajkowski inel logodna instagram
Emily Ratajkowski şi-a etalat inelul cu diamante
foto: Instagram

 

Ea a postat mândră două fotografii cu inelul care are două diamante imense, în forme diferite. Într-una dintre fotografii, apare şi soţul ei, Sebastian Bear-McClard. “Diamantul în formă de pară este super”, “Wow, ce inel!”, “Oh, cât este de frumos”, “Eşti o norocoasă” – sunt doar câteva dintre sutele de comentarii lăsate de fani.

Dacă Emily poartă verigheta şi inelul cu diamante, Sebastian Bear-McClard are şi el două inele, inscripţionate cu cuvintele “EM” şi “RATA”, care vin de la numele frumoasei şatene.

emily-ratajkowski-inel-logodna.jpg

emily ratajkowski inel logodna instagram
Emily s-a măritat cu actorul Sebastian Bear-McClard
foto: Instagram

 

E considerată vedeta cu cei mai frumoşi sâni naturali din lume

Emily Ratajkowski este considerată vedeta cu cei mai frumoşi sâni naturali din lume. Nurii ei au fost admiraţi de milioane de oameni în pelicula “Gone Girl”, acolo unde are o scenă de sex cu actorul Ben Affleck.

Actrița adoră să fie în centrul atenției și a bifat nenumărate apariții incendiare. Fie că e vorba de covorul roşu, şedinţe foto, vacanţe exotice sau o simplă ieşire în oraş, Emily ştie cum să-şi păstreze fanii aproape. Contul de Instagram este plin de fotografii cu ea în costum de baie sau goală.

 

 

loading...
Loading...

Citește și

 • emily ratajkowski topless sani goi

  A făcut senzaţie în videoclipul melodiei Blurred Lines, iar acum i-a cucerit pe producătorii de la Hollywood. Modelul englez Emily Ratajkowski (23 de ani) şi-a arătat iar trupul perfect în toată splendoarea. A pozat nud în cadă şi a publicat imaginea pe contul ei de Instagram.

 • emily ratajkowski noua senzatie hollywood

  Este un nume din ce în ce mai pomenit în avangarda celor care bat la porțile afirmării. O vedem câștigând, deja, bătălii pe covorul roșu în fața unor obișnuiți ai Cetății Filmului, după ce a cucerit multe dintre topurile în care sunt incluse cele mai frumoase figuri actuale din showbiz.

 • Emily Ratajowski

  Se pare că după ce marți, 7 iunie, a împlinit 25 de ani, Emily Ratajkowski a dorit să se bucure de razele soarelui și de briza mării într-un loc exotic. Fotomodelul a publicat pe o rețea de socializare câteva fotografii foarte sexy în care apare aproape dezbărcată pe plajă, purtând doar un minuscul costum de baie.

 • emily ratajkowski

  Emily Ratajkowski (25 de ani) și-a înnebunit fanii toată vara cu fotografii care mai de care mai provocatoare. Și-a arătat sânii și fundul pe Instagram fără inhibiții și a încins imaginația celor care o urmăresc pe rețelele sociale.