Arnold Schwarzenegger vrea iar pătrăţele, la 73 de ani!

foto-mare-front-15-arnold-la-sala.jpg

Face exerciţii împreună cu fiul său, Joseph
Foto: Instagram

Gata, s-a terminat cu îndoparea: Arnold Schwarzenegger intră la regim de slăbit! El vrea să redevină un pachet de muşchi, ca atunci când filma pentru ”Total Recall”.

Actorul Arnold Schwarzenegger (73 de ani) a decis să tragă din nou de fiare ca în vremea când concura pentru Mister Olympia, pentru că revine pe platourile de filmare. Starul, faimos pentru seria ”Terminator” şi rolul din ”Eroi de sacrificiu”, a fost distribuit într-un nou film. Este vorba de un serial cu spioni numit ”Triplets”, continuare a filmului ”Twins” din 1988. În vederea noului film, trebuie să scape de grăsime. De aceea, în afara transpiraţiei la sala de forţă, a anunţat că a renunţat complet la dulciuri şi mănâncă numai cu măsură. Arnold a ajuns să cântărească în jur de 103 kilograme. Pentru că a stat mai mult în casă, din cauza pandemiei de COVID-19, starul s-a îngrăşat aproape 5 kilograme.

detaliu-arnold-mancare.jpg

A renunţat complet la dulciuri
Foto: Instagram

 

Îşi pune centuri negre să nu se vadă că nu mai arată bine. ”Mă uit în oglindă, văd burta şi mă blestem singur. Cartea Recordurilor m-a numit cel mai bine dezvoltat bărbat din istorie”, spune actorul, supărat. Arnie are la activ 13 titluri de culturism, inclusiv pe cele de Mr Universe şi Mr Olympia, la înălţimea lui de 1,87 de metri. Ca să revină la cea mai bună formă, trage de fiare la sala de forţă împreună cu fiul lui, Joseph Baena, de 23 de ani, pe care i l-a născut menajera sa, Mildred Baena (59 de ani). Fosta lui soţie, Maria Shriver (65 de ani), a avut un şoc când a aflat că a fost înşelată de actor cu servitoarea familiei şi a depus actele de divorţ în iulie 2011, după 25 de ani de căsătorie. Arnold şi Maria au împreună patru copii: Katherine (31 de ani), Christina (29 de ani), Patrick (27 de ani) şi Christopher (23 de ani). Arnold Schwarzenegger are o avere de 400 de milioane de dolari.

 

Loading...