Arată impecabil la 70 de ani, dar a dat-o în bară cu gestul acesta

diane keaton main.jpg

diane keaton
Diane Keaton și-a ros unghiile pe stradă
foto: Hepta

Diane Keaton își păstrează, la vârsta de 70 de ani, alura elegantă, zâmbetul inteligent-fermecător și gustul pentru ținutele nonconformiste. Actrița preferată a lui Woody Allen în anii 1070 a fost surprinsă recent de fotoreporteri la cumpărături într-o ipostază deloc flatantă.

Actrița Diane Keaton a ieșit recent la cumpărături în Beverly Hills, împreună cu fiul ei mai mare, Duke Keaton, îmbrăcată exact ca pe vremea când personajul ei din filmele lui Woody Allen dicta moda străzii în anii 1970.

Pantaloni negri trei sferturi, sacou în carouri încins în talie cu o centură neagră, lată, eșarfă neagră cu buline albe, șapcă gri cu cozorocul negru. Cu alte cuvinte, amestecul de elemente masculine și accesorii feminine care îi caracterizează stilul de decenii.

O imagine perfectă, dacă Diane Keaton n-ar fi făcut un gest care a adus-o pe pământ, printre muritorii de rând, rozători de unghii din copilăria mică până la vârsta adultă. A fost o mișcare naturală, semn că nu e vorba despre un accident, ci despre un obicei de care, la fel ca în cazul multora dintre noi, nu poate renunța. Concentrată, actrița și-a ros o unghie, apoi a verificat din ochi rezultatul. În tot acet timp, fiul ei a ascultat muzică la căști.

diane keaton.jpg

diane keaton
După ce și-a ros unghia, Diane Keaton a verificat din ochi rezultatul
foto: Hepta
Loading...
 
 

Citește și