Anul acesta face 73 de ani, dar Diana Ross le-ar putea da clasă multor tinerele

2016_gettyimages-625105770.jpg

Diana RossDiana Ross împlinește 73 de ani în martie 2017Foto: Getty
diana ross, diana ross 73 de ani, diana ross sexy, diana ross frumoasa, frumoasa
de Teodora Ștefanov

Una dintre cele mai bune voci din toate timpurile, Diana Ross, împlinește în luna martie a acestui an venerabila vârstă de 73 de ani. Cu toate acestea, solista ar putea trece mai tânără cu vreo 20 de ani.

Ridurile nu-i brăzdează fața așa cum o o fac în cazul altor femei de vârsta ei sau chiar mai tinere, iar mâinile sale ar face-o pe Madonna să o invidieze teribil. Fosta membră a celebrei trupe The Supremes, cunoscută pentru hit-urile ”Upside Down”, “Endless Love”, “Why Do Fools Fall in Love?” sau “Chain Reaction”, Diana Ross este încă frumoasă și sexy.
Diva a fost surprinsă recent la cumpărături, iar imaginile îi fac cinste. Îmbrăcată lejer, adecvat unei vizite la supermarket, Diana Ross a fost ușor de recunoscut datorită coafurii care a devenit un fel de marcă personală.

spl1429834_001.jpg

diana rossDiana Ross, surprinsă la cumpărăturiFoto: Splash News

spl1429834_011.jpg

Diana RossDiana Ross a mers la supermarket îmbrăcată ca orice om simpluFoto: Splash News
Loading...

Citește și

  • diana ross totul despre ea

    Viața unei dive supreme. Diana Ross, Regina de la Motown

    Nu e de mirare că Michael a iubit-o atât de mult. Ai fi zis că e sora lui geamănă! Aveau multe în comun: acea carismă scenică unică, suplețea tipică unui balerin, ușurință în mișcări și drumul bine conturat către nemurire.

  • Ce bine arată Diana Ross la 71 de ani!

    Încă frumoasă şi sexy! Aşa a apărut cântăreaţa Diana Ross la nunta fiicei sale, Chudney (39 de ani). Arăta atât de bine şi de proaspătă, încât nimeni nu şi-ar fi imaginat că are deja vârsta de 71 de ani.