Anul acesta face 73 de ani, dar Diana Ross le-ar putea da clasă multor tinerele

2016_gettyimages-625105770.jpg

Diana Ross
Diana Ross împlinește 73 de ani în martie 2017
Foto: Getty

Una dintre cele mai bune voci din toate timpurile, Diana Ross, împlinește în luna martie a acestui an venerabila vârstă de 73 de ani. Cu toate acestea, solista ar putea trece mai tânără cu vreo 20 de ani.

Ridurile nu-i brăzdează fața așa cum o o fac în cazul altor femei de vârsta ei sau chiar mai tinere, iar mâinile sale ar face-o pe Madonna să o invidieze teribil. Fosta membră a celebrei trupe The Supremes, cunoscută pentru hit-urile ”Upside Down”, “Endless Love”, “Why Do Fools Fall in Love?” sau “Chain Reaction”, Diana Ross este încă frumoasă și sexy.
Diva a fost surprinsă recent la cumpărături, iar imaginile îi fac cinste. Îmbrăcată lejer, adecvat unei vizite la supermarket, Diana Ross a fost ușor de recunoscut datorită coafurii care a devenit un fel de marcă personală.

spl1429834_001.jpg

diana ross
Diana Ross, surprinsă la cumpărături
Foto: Splash News

spl1429834_011.jpg

Diana Ross
Diana Ross a mers la supermarket îmbrăcată ca orice om simplu
Foto: Splash News
Loading...

Citește și

  • diana ross totul despre ea

    Nu e de mirare că Michael a iubit-o atât de mult. Ai fi zis că e sora lui geamănă! Aveau multe în comun: acea carismă scenică unică, suplețea tipică unui balerin, ușurință în mișcări și drumul bine conturat către nemurire.

  • Încă frumoasă şi sexy! Aşa a apărut cântăreaţa Diana Ross la nunta fiicei sale, Chudney (39 de ani). Arăta atât de bine şi de proaspătă, încât nimeni nu şi-ar fi imaginat că are deja vârsta de 71 de ani.