Anne Hathaway a născut în secret

Anne Hathaway

Anne Hathaway a ascuns data naşterii
Anne Hathaway la plimbare cu nou-născutul, cu soţul şi fiul cel mare
Foto: Profimedia

Anne Hathaway a născut al doilea copil în secret. Actriţa nu a oficializat încă marea veste, dar paparazzi au surprins-o deja cu nou-născutul la plimbare.

Anne Hathaway, în vârstă de 37 de ani, a născut recent în mare secret. Nu se ştie exact când a devenit mămică a doua oară. De asemenea nu se ştie dacă nou-născutul este băieţel sau fetiţă. Paparazzi a surprins-o pe mămica fericită cu bebeluşul la plimbare, împreună cu soţul, Adam Shulman, şi fiul lor mai mare, Jonathan, de 3 ani, duminică, în Connecticut, SUA. Diva nu mai fusese văzută în public din data de 10 octombrie, când s-a retras pentru a-şi pregăti naşterea.

Anne Hathaway a devenit mamă pentru prima dată

Anne Hathaway, cu burtica de gravidă la vedere!

S-a chinuit să devină din nou mămică

Anne Hathaway a anunţat că este din nou însărcinată în data de 24 iulie, pe reţelele de socializare. La acea vreme, actriţa a pus o poză cu burtica deja mare, scriind alături: “Nu este pentru un film”. De asemenea, vedeta nu a ezitat să explice că s-a luptat pentru a rămâne din nou însărcinată: “Tuturor persoanelor care trec prin infern din cauza problemelor de infertilitate le spun că nu a fost uşor nici prima, nici a doua oară, să rămân însărcinată. Diva este căsătorită cu Adam Shulman din 2012 şi are o avere de 50 de milioane de dolari. Anne Hathaway a născut al doilea copil în mare secret.

 

Loading...

Citește și

  • Actriţa de 27 de ani a mărturisit, recent, că este foarte mulţumită de felul în care arată şi că nu este speriată de faptul că îi vor apărea riduri: "Nu voi face vreodată injecţii cu Botox. Ele ar şterge, practic, ceea ce sunt eu".

  • Anne Hathaway este protagonista unor scene fierbinţi în următorul ei film, "Love and Other Drugs".

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1